Cupa Mondială din Qatar 2022, finala mică. Meciul dintre Croația și Maroc  a fost o adevărată finală pentru selecţionata Marocului, care nu a putut conta pe căpitanul Romain Saiss, accidentat înaintea meciului.

Citește și: Ea este Ivana Knoll- cea mai sexy suporteră de la Cupa Mondială 2022

Croația a terminat pe podium Cupa Mondială din Qatar, după ce în urmă cu patru ani, terminase pe locul 2 după finala pierdută cu Franța, în Rusia.

Acum echipa lui Modric, aflat la ultimul turneu final din carieră, a învins fără probleme selecționata Marocului, într-o partidă în care a jucat mai bine decât africanii și au avut mai multe ocazii de poartă.

UPDATE Croația s-a impus cu 2-1 în fața Marocului

Marocul a încercat să egaleze în ultimele minute de joc și în cele 6 minute extra-regulamentare de joc.

Croația conduce cu 2-1 la pauză, după un șut excelent al lui Mislav Orsic în min. 42.

Cupa Mondială din Qatar 2022, finala mică

Cupa Mondială din Qatar 2022, finala mică

[Sursa foto: FIFA]

UPDATE Două goluri în primele 10 minute ale meciului Croația-Maroc. După ce Croația a deschis scorul printr-o schemă excelentă din lovitură liberă (min.

7, Josko Gvardiol, cu o lovitură de cap), Marocul a egalat în min. 9, tot cu o lovitură de cap (Achraf Dari). 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

croatia maroc

Golul de 1-0 pentru Croația 

[Sursa foto: FIFA]

UPDATE. Au fost anunțate echipele de start în finala mică de la Cupa Mondială din Qatar 2022. Echipele de start pentru meciul dintre selecţionatele Croaţiei şi Marocului

Croaţia: 1. Dominik Livakovic- 2. Josip Stanisic, 24. Josip Sutalo, 20. Josko Gvardiol, 4. Ivan Perisic- 10. Luka Modric (căpitan), 8. Mateo Kovacic- 9. Andrej Kramaric, 7. Lovro Majer, 18. Mislav Orsic- 14. Marko Livaja. Selecţioner: Zlatko Dalic. 

Maroc: 1. Yassine Bounou- 2. Achraf Hakimi, 20. Achraf Dari, 18. Jawad El-Yamiq, 25. Yahya Attiat-Allah- 23. Bilal El Khannouss, 4. Sofyan Amrabat, 11. Abdelhamid Sabiri- 7. Hakim Ziyech (căpitan), 19. Youssef En-Nesyri, 17. Sofiane Boufal. Selecţioner: Walid Regragui.

Cupa Mondială din Qatar 2022.  Croaţia şi Marocul s-au întâlnit şi în faza grupelor în Qatar, terminând nedecis, 0-0.

Antrenorul Marocului, Walid Regragui se aşteaptă şi acum la un meci ''tactic'', însă mai deschis, ţinând cont de miza diferită.

La ce oră se joacă finala mică Maroc- Croația de la Cupa Mondială din Qatar 2022

Cupa Mondială din Qatar 2022, finala mică. Meciul dintre Croația și Maroc este programat sâmbătă, pe Khalifa International Stadium din Ar-Rayyan de la ora 17:00 (ora României). 

Citește și: De ce a murit jurnalistul Grant Wahl? Bărbatul a căzut la pământ în timp ce transmitea Cupa Mondială 2022 din Qatar

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Maroc și Croația s-au mai întâlnit în 1996, în semifinalele turneului internaţional Cupa Regele Hassan al II-lea, rezultatul fiind egal, 2-2, însă Croaţia s-a impus la penalty-uri cu 7-6. 

Mai mulți jucători accidentați în echipa Marocului 

''Şi azi jucătorii sunt pregătiţi să joace până la capăt, dar cu unii nu vom risca, mai ales cu căpitanul nostru, care va fi 'out' la meciul pentru locurile 3-4'', a declarat, vineri, selecţionerul marocan Walid Regragui, într-o conferinţă de presă.

Citește și: O altă moarte suspectă la Cupa Mondială din Qatar. A căzut de la etajul 8 al stadionului

Printre jucătorii incerţi, Regragui i-a menţionat pe fundaşii Nayef Aguerd, ''încă accidentat'', şi Noussair Mazraoui, precum şi pe atacantul Youssef En-Nesyri, care nu a atins mingea decât de trei ori în semifinala de miercuri cu Franţa (0-2).

Citește și: VIDEO- Cupa Mondială: Incidente după Franţa- Maroc. Un copil de 14 ani a fost călcat de o maşină

''Acest meci de clasament mă deranjează un pic. E complicat, după deziluzia înfrângerii din semifinală. E greu să te bucuri de acest meci de clasament, noi doream să jucăm finala de duminică, însă ne vom bate (pentru bronz)'', a concluzionat tehnicianul marocan.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si