Martin Tudor va fi înmormântat vineri în comuna vâlceană Ștefănești. “Sicriul cu trupul neînsuflețit al fostului fotbalist a fost depus în sala de sport din Ștefănești, județul Vâlcea, comună în care trăiesc părinții săi. Au acces în sală grupuri reduse de persoane, pentru ca regulile impuse pentru împiedicare coronavirusului să nu fie încălcate. Din spusele apropiaților, Victor Pițurcă s-a oferit să acopere cheltuielile legate de înmormântare.”

, a dezvăluit arenavalceana.ro. Pițurcă nu a vrut sa anunțe oficial că se va ocupa de toate cheltuielile, exprimându-se, potrivit unui prieten apropiat, că ”nu vrea să facă teledon”. 

Citeste si: Acum s-a aflat! Ce legătură are Carmen de la Sălciua cu regretata Denisa Manelista

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Familia regretatei Denisa Manelista, decizie incredibilă după ce mormântul a ars ca o torță! Declarații EXCLUSIVE

Citeste si: Imagini FABULOASE cu noua vilă a Denisei Răducu din Ștefănești! Sora artistei a ridicat casa în care visa să se mute regretata solistă FOTO EXCLUSIV

Martin Tudor a fost antrenat de Victor Pițurcă la Steaua. „Acesta va fi înmormântat vineri, 3 aprilie.

Își va dormi somnul de veci la cimitirul Bisericii Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil, din Ștefănești Centru. În aceași comună, dar într-un alt sat, a fost înmormântată, în u rmă cu 3 ani, și cântăreața Denisa Răducu, care s-a stins din viață la doar 27 de ai, fiind răpusă de o boală cruntă”, a mai relatat sursa citată.( vezi care au fost ultimele cuvinte ale lui Martin Tudor)

Martin Tudor va fi înmormântat la Ștefănești. Medicii nu l-au putut resuscita 

Luni, 30 martie 2020, Martin Tudor a încetat din viață la numai 43 de ani, în jurul orei 11.  ”În ciuda faptului că Salvarea a ajuns repede la adresa din Reşiţa, acolo unde stătea cu prietena lui, medicii nu l-au putut resuscita. După 30 de minute, au anunțat decesul”, au povestit persoane apropiate. Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976, și a început fotbalul la Jiul Petroșani, pe postul de portar. A debutat în echipa mare la 20 de ani, într-un meci cu Petrolul Ploiești, apoi, a semnat cu Olimpia Satu Mare.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

După ce a promovat în Liga 1 și a petrecut un sezon în prima divizie,goalkeeper-ul a fost contactat de Steaua, iar în 1999 a făcut pasul spre București. Șase ani a apărat la echipa din Ghencea, cu care a luat de două ori titlu și a jucat și în cupele europene, după care a semnat cu CFR Cluj.

În finalul carierei a părăsit CFR-ul pentru rivala Universitatea Cluj, aceasta fiind ultima echipă la care a activat. Martin Tudor a renunțat la fotbal în 2008. Martin Tudor s-a îndreptat spre o carieră în antrenorat. A fost mai întâi antrenor de portari la Steaua, după care a mers alături de Victor Pițurcă la Universitatea Craiova, în două rânduri, la echipa națională și la Al-Ittihad. După revenirea în țară, în 2017, a mai lucrat la Daco-Getica, CSM Reșița și Sportul Snagov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si