Doi dintre ei se află în arest, în timp ce un al treilea a fost lăsat în libertate, el fiind doar martor la acest caz. Reporterul Știrilor Kanal D, Alin Antohe, a mers la Călărași și a stat de vorbă cu tânărul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La aproape o lună de la acest asasinat dureros, singurul martor al asasinatului a decis să rupă tăcerea și să spună tot ce s-a petrecut acolo. "Am decis să mergem la acest prieten. Pe unul dintre ei îl știu de când eram mici, iar pe cel de-al doilea de numai o lună. Am zis să mergem, să ascultăm și noi o muzică, să mâncăm ceva, cum făceam de obicei. La un moment dat ei au zis că merg pe hol să fumeze o țigară. Am auzit un țipăt și ei au venit plini de sânge și cuțitul în mână. Mi-au zis 'gata, am făcut-o. Am omorât-o pe mama'. Apoi a venit bunica băiatului în cameră și el i-a făcut semn prietenului nostru să o omoare și pe ea.

Apoi au mers peste bunic și l-au omorât și pe el. Eu n-am văzut nimic, că am stat în cameră. I-am văzut plini de sânge și agitați. Au început să caute bani, bunuri. Au luat tot. Eu n-am plecat cu ei și m-am dus la niște rude ale victimelor și am anunțat. A venit Poliția, mi-au pus cătușele și asta a fost tot", a povestit cel de-al treilea băiat, cel care a fost martor la tot măcelul de la Călărași.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si