Close sidebar
Close sidebar

Martorul triplului asasinat de la Călărași rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat cu adevărat în CASA GROAZEI! "Erau plini de sânge pe mâini" - Modul SADIC în care au fost ucise victimele

Trei tineri instituţionalizati în centrul de plasament de la Perişoru, din judeţul Călăraşi, sunt suspectati că au omorât doi bătrâni şi pe fiica acestora, după care au fugit cu maşina familiei ucise. Unul dintre suspecţi fusese în plasament la victime. Tinerii au fost prinşi, fiind audiaţi de poliţişti.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi dintre ei se află în arest, în timp ce un al treilea a fost lăsat în libertate, el fiind doar martor la acest caz. Reporterul Știrilor Kanal D, Alin Antohe, a mers la Călărași și a stat de vorbă cu tânărul.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La aproape o lună de la acest asasinat dureros, singurul martor al asasinatului a decis să rupă tăcerea și să spună tot ce s-a petrecut acolo. "Am decis să mergem la acest prieten.

Pe unul dintre ei îl știu de când eram mici, iar pe cel de-al doilea de numai o lună. Am zis să mergem, să ascultăm și noi o muzică, să mâncăm ceva, cum făceam de obicei. La un moment dat ei au zis că merg pe hol să fumeze o țigară. Am auzit un țipăt și ei au venit plini de sânge și cuțitul în mână. Mi-au zis 'gata, am făcut-o.
Am omorât-o pe mama'. Apoi a venit bunica băiatului în cameră și el i-a făcut semn prietenului nostru să o omoare și pe ea. Apoi au mers peste bunic și l-au omorât și pe el. Eu n-am văzut nimic, că am stat în cameră. I-am văzut plini de sânge și agitați. Au început să caute bani, bunuri. Au luat tot. Eu n-am plecat cu ei și m-am dus la niște rude ale victimelor și am anunțat.
A venit Poliția, mi-au pus cătușele și asta a fost tot"
, a povestit cel de-al treilea băiat, cel care a fost martor la tot măcelul de la Călărași.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI