Armata israeliană face mărturii despre război. În timp ce atacă spitalele din Gaza, Forțele Armate Israeliene declară că vor face orice pentru ca Gaza să prospere din nou. 

„Nu vom înceta să luptăm pentru poporul Israel”, este, printre altele, declarația făcută de armata israeliană.

Mărturia armatei israeliene, în timp ce atacă spitalele din Gaza

Forțele Armate Israeliene au declarat că luptă pentru poporul din Israel, dar și pentru a face Gaza să prospere, din nou.

Mărturia armatei israeliene a fost făcută în timp ce, în ultimele 24 de ore, a atacat spitalele din Gaza.

„Nu vom înceta să luptăm pentru poporul Israel. Pentru asta suntem aici și vom face totul să poată prospera din nou comunitățile din jurul Gazei”, au postat Forțele Armate Israeliene pe platforma socială X.

Postarea a fost însoțită de pozele a doi comandanți israelieni, care au neutralizat aproximativ 20 de teroriști Hamas.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Mărturia armatei israeliene, care susține că va ajuta comunitățile din Gaza, contrazice realitatea din ziua 35 de război împotriva grupării teroriste Hamas. Soldații israelieni au atacat spitalele și unitățile medicale de asistență primară din Gaza. Fiecare atac efectuat asupra spitalelor s-a soldat cu morți.

Mii se oameni sunt blocați în clădirile spitalelor. Pe lângă pacienți, personal medical și victime, în spitale se află civili, care de la începutul războiului Israel-Hamas, au găsit adăpost în clădirile medicale.

Citește și: 10.000 de civili omorâți de Israel în atacurile împotriva Hamas. Peste 4.000 sunt copii

Hartă spitale Gaza atacate de Israel

Hartă spitale Gaza atacate de Israel

[Sursa foto: Capturi Twitter]

Armata israeliană a justificat atacurile asupra spitalelor din Gaza. Militarii israelieni au declarat că sub spitale, dar și în jurul lor, se află tuneluri ale terorisților Hamas. Potrivit Forțelor Armate Israeliene, aceste tuneluri ar fi folosite de teroriști pentru a exploata civilii și a ucide israelieni.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si