"Mergeam la o întâlnire cu alergologul, am ajuns de cinci ori la Urgenţe la Bambino Gesu cu băiatul, ultima oară pe 2 aprilie, când a făcut o criză respiratorie, atunci i-au dat cortizon, l-au stabilizat şi l-au trimis acasă. Aveam de făcut analize complexe, nici nu ştim ce a avut.", spune românca.

Ioana spune că nu își imaginează cum o să trăiască fără micuțul său și că îi este foarte greu să-și anunțe celălalt copil că fratele său nu mai este.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

"Mai am acasă un băiat, mai mare, nu ştiu cum o să îi pot spune că fratele lui mai mic a murit. Antonio e acum un înger, mă veghează de sus, dar nu cred că pot să trăiesc fără el. Copiii mei au fost lumina mea!", a mai adăugat românca.

Antonio a făcut un șoc anafilactic. Medicii ajunşi lângă el au încercat 50 de minute să-l resusciteze, dar nu l-au mai putut salva pe băieţelul de 11 ani.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si