Bărbatul,în vârstă de 28 de ani, a invitat-o în biroul său și i-a oferit un umăr pe care să plângă.

Timp de 25 de ani, Rachel a păstrat în secret perioada în care era abuzată sexual. Acum femeia are 43 de ani, este căsătorită și are și copii.

 

Rachel mărturisește că la început s-a simțit flatată de atenția pe care i-o acorda profesorul, dar în loc să o susțină într-o manieră profesională, el a devenit un pedofil.

Citeste si: VIDEO| Suspectul în cazul fetiței violate și ucise în urmă cu un an în Baia Mare a fost arestat

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

„ A încercat să mă sărute și m-a întrebat dacă știu să fac asta. Apoi mi-a zis să îl las să mă învețe. Când aveam 13 ani, m-a luat la el acasă, în timp ce soția lui era plecată la serviciu și mi-a propus să facem sex.“ a declarat Rachel pentru thesun.co.uk.

Femeia spune că în ziua de azi sunt mulți pedofili și nu este un lucru nou, dar în anii 80 era ceva dubios.

Abuzul l-a care a fost supusă a durat 3 ani.

„ În spațiul privat îmi spunea că mă iubește, iar în public mă înfuria. Mă numea grasă și urâtă, în fața altor eleve.“

La 16 ani când a terminat școala, a reușit să scape din ghearele lui și a găsit un loc de muncă la radio.

Câțiva ani mai târziu, Rachel a văzut o postare pe Facebook în care a descoperit că Graham lucra acum într-un orfelinat din România.

Așa a descoperit că ea nu era singură victimă a pedofilului.

 

A încercat să ia o spradoză de pastile ca să se sinucidă, a fost dusă de urgență la spital, apoi și-a revenit în fire. A mers alături de mama ei și a raportat poliției ce s-a întâmplat. Când l-a văzut în instanță pentru prima oară după atâția ani nu l-a recunoscut. „ Avea părul blond, era carismatic și arăta bine. Acum a îmbătrănit și pare cel mai trist bărbat de vârstă mijlocie“, adaugă Rachel.

 

Pedofilul a fost condamnat la ani grei de închisoare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si