Si s-a si aruncat in gol de la etajul 5 al blocului in care locuia. A fost o minune ca a supravietuit, iar ea poate sa povesteasca acum prin ce a trecut.

“Inainte de a sari, m-am gandit de mai multe ori, i-am trimis mesaj unei prietene care statea in bloc cu mine, i-am zis ce urmeaza sa fac si ca o iubesc. Imi amintesc ca ea s-a speriat, iar mama ei a fost cea care a coborat cand a auzit ca am cazut, si a chemat Salvarea.

Stiu ca eram constienta, nu ma durea atat de tare, probabil datorita adrenalinei, insa nici nu puteam sa ma misc “, a povestit tanara pentru cugetliber.ro.

Flavia a reusit sa supravietuiasca dupa ce s-a aruncat de la etajul 5 (foto: Cuget liber)

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Ea a fost dusa imediat la spital, iar medicii nu ii dadeau prea mari sanse de supravietuire, sau in cel mai bun caz spuneau ca va ramane paralizata si ca nu va mai putea merge niciodata.
Flavia a infirmat insa toate pronosticurile pesimiste ale doctorilor si, cu mult efort si ajutor, a reusit sa-si revina.

“Mana dreapta si piciorul stang le-am miscat foarte greu, si acum mai am probleme cu piciorul, pentru ca este mai pasiv, mai spastic“, a marturisit tanara.

Acum, Flavia este studenta la Psihologie si spune ca isi doreste sa ajute alti oameni, in special pe copii si pe tineri, pentru ca spune ca si ea s-a simtit de multe ori neinteleasa de cei din jur, atat inainte de a recurge la gestul sinucigas, cat si dupa: "In perioada cat am fost internata nu m-a ajutat consilierea psihologica, pentru ca toti incercau sa afle de ce am facut

asta, iar eu nu eram pregatita sa vorbesc atunci. Incerc sa ajut pe toata lumea, sa fiu alaturi de oameni, si vreau sa le schimb mentalitatea, pentru ca asa credeam si eu atunci, ca nimeni nu e de partea mea“

Importat din Occident, curentul EMO a avut numerosi adepti pana in urma cu vreo 5 ani. Tinerii EMO sunt usor de recunoscut: se imbraca in negru, nu zambesc, au coafuri ciudate, sunt depresivi. Nu ii uneste doar stilul vestimentar, ci si muzica pe care o asculta si care le intretine starile depresive. Multi dintre ei s-au mutilat, taieturile cu lama pe maini fiind frecvente, sau au avut tentative de suicid.

Noul pericol care ii pandeste pe tineri, sub forma unui joc online, este la fel de periculos si are multe elemente in comun cu EMO. Tinerii sunt insa pusi sa indeplineasca diverse misiuni, asemanatoare cu cele din curentul EMO (chiar sa se taie pe maini cu lama), iar misiunea suprema este sinuciderea. In cele doua cazuri este afectata aceeasi categorie de varsta: adolescenti, copii care nu sunt intelesi de parinti, care nu comunica cu adultii.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si