Close sidebar
Close sidebar

Mărturia cutremurătoare a unui soldat rus, ţinut captiv de ucraineni: ”Ruşii sunt vinovaţi. Bebelușii sunt uciși”

Un soldat rus ținut prizonier de autoritățile ucrainene îşi imploră familia rămasă în Rusia să nu creadă în propaganda Moscovei, mărturisind că trupele ruseşti sunt vinovate pentru moartea mai multor copii din Ucraina.

Alexandra Costea,

Mărturia cutremurătoare a unui soldat rus, ţinut captiv de ucraineni: ”Ruşii sunt vinovaţi. Bebelușii sunt uciși”

[Sursa foto: captură video]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Soldatul rus, care este ținut prizonier de forțele din Ucraina, a îndemnat oamenii să nu creadă nimic din ceea ce li se prezintă la televiziunea rusă, întrucât rusul suține că reprezentanţii de la Kremlin sunt dor nişte oameni care  „spală creierul”.

Citeste si: VIDEO| Ucrainenii au aruncat în aer podul care face legătura între Transnistria şi Odessa

Într-un filmuleț, care a fost publicat pe pagina sa de Facebook de către Serviciul de Securitate al Ucrainei, soldatul rus mărturisește că militarii ruși ucid civili și bebeluși în Ucraina.   „Ceea ce se întâmplă aici în Ucraina este vina Rusiei. Nici a Ucrainei, nici a altcuiva.

Ei, ruşii, ucid oameni civili. Bebelușii sunt şi ei uciși" a declarat acesta.

Ucraina rezistă în a zecea zi de război

Bărbatul al cărui nume nu a fost făcut public, insistă că, deși este un „captiv al ucrainenilor” şi le transmite celor din familie că nu au de ce să îşi facă griji. Soldatul rus afirmă că guvernul Federației Ruse „spălă creierul” cetățenilor

săi și a spus că nu este adevărat că ucrainenii sunt „un popor rău”, deoarece a descris trupele ruse drept  „carne de tun”.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Ucrainenii se pregătesc pentru a lupta împotriva rușilor. Mii de femei și copii sunt învățați cum să tragă cu mitraliera

Rusul a menționat că aproximativ 8.000 până la 10.000 de soldați au fost uciși de la începutul invaziei, o afirmație contestată de Moscova, care a publicat pentru prima dată cifre despre militarii morţi, miercuri dimineaţă.

  „Noi suntem agresorul, noi suntem distrugătorii. Deci, după cum se spune, noi suntem carnea de tun', a mărturisit acesta.

Citeste si: Trupele ruse se apropie de a doua mare centrală din Ucraina

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI