Vladimir Putin ridică și mai mult tonul la adresa Occidentului. Kremlinul spune că un atac direct asupra depozitelor militare NATO nu mai poate fi exclus, atât timp cât Alianţa ajută Ucraina. Statele Unite îi dau replica. Afirmă că vor muta munţii pentru a ajuta Ucraina să câştige războiul. 40 de ţări, printre care şi România, au format o nouă alianţă care s-au angajat să trimită armament şi provizii la Kiev.

Cine are nevoie de acest război? Ne ucid copiii!

Unui bărbat războiul lui Vladimir Putin i-a luat totul:   Eram în subsol, dar fiica mea nu a mai apucat să coboare. La intrare a fost lovită de fragmente de şrapnel. Am fost nevoiţi să o îngropăm în grădină, lângă un păr. 

În ultima săptămână, zeci de gropi au fost săpate doar în Donbass, după ce armata rusă şi-a intensificat ofensiva terestră. Ucraina rezistă dar s-a văzut nevoită azi să admită că ruşii au cucerit mai multe localităţi din regiunea separatistă şi sute de oameni sunt acum sub ocupaţie

Citeste si: UE ar putea scuti Ucraina de plata taxelor vamale timp de un an. Propunerea Comisiei trebuie aprobată de Parlamentul European

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

,,Noi suntem pe pământul nostru. Nu avem unde să ne retragem, dar rușii nu înțeleg ce fac aici. Dacă unii dintre ei ar avea creier, și-ar da seama că sunt ucigași și ocupanți", a declarat un medic ucrainean.

Coșmarul din Mariupol nu se mai termină

În Mariupol, 2.000 de civili, copii, femei, bătrâni, sunt în continuare prizonierii lui Putin sub oţelăria Azovstal. Rusia a anunţat că nu va mai bombarda oţelăria, dar nici nu le permite oamenilor să plece. Nu au putut fi evacuate nici trupurile celor decedaţi. Răniţii sunt şi ei condamnaţi la moarte. Sunt trataţi într-un hol, transformat în spital, în condiţii greu de imaginat. Medicii nu mai au pentru ei nici medicamente, nici aparatura necesară pentru a le salva viaţă. Suferinţa lor nu are niciun ecou la Kremlin. 

Citeste si: Volodomir Zelenski și Vladimir Putin s-ar putea întâlni în zilele următoare

,,Dacă cineva intervine în operaţiunea noastră din exterior, va crea o ameninţare strategică inacceptabilă pentru noi. Trebuie să ştie că răspunsul nostru va fi unul fulgerător. Avem arme cu care alţii nu se pot lăuda. Nu mă mai laud cu ele", a declarat Vladimir Putin.

Citeste si: Nicolae Ciucă, declarații după vizita în Ucraina. "România caută surse alternative la gazul rusesc" Va livra România armament în Ucraina?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si