O tragedie a cutremurat comunitatea din Italia. Ștefania, mamă a trei copilași, a pierit în incendiul care i-a cuprins locuința.

În apartament se aflau copiii, iar din dorința de a îi salva, Ștefania a intrat în flăcări fără a sta pe gânduri. Din nefericire, atât Ștefania, cât și copiii săi, au murit.

stefania tragedie italia

Ștefania a murit încercând să-și salveze micuții din incendiul care le-a cuprins locuința, în Italia

[Sursa foto: observatornews.ro]

Mărturia duhovnicului despre tragedie: "Familia încă nu a apucat să-i vadă" 

Ștefania, în vârstă de 32 de ani, și cei trei copii ai săi, care nu împliniseră nici măcar vârsta de doi ani, au murit în incendiul care le-a cuprins locuința, în Italia. Tragedia a avut loc în urmă cu câteva zile, pe 15 martie, la miezul nopții.

Potrivit datelor publicate de observatornews.ro, incendiul din locuința familiei a izbucnit din cauza unui reșou folosit pentru încălzirea camerei copiilor.  Ștefania ar fi observat flăcările din dormitorul copiilor și a intrat să îi salveze. Din nefericire, aceasta a pierit din cauza flăcărilor puternice, care s-au extins prea repede.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Întreaga comunitate din Italia a fost puternic afectată de tragedie. Inclusiv ministrul de interne a publicat un mesaj de condoleanțe pentru familia românilor.

Sunt profund întristat de moartea unei femei și a celor trei copii ai ei. Rămân alături de familie și îmi exprim condoleanțele, a declarat ministrul italian, potrivit gândul.ro.

stefania tragedie italia

Mărturia duhovnicului despre tragedia unor români, din Italia: "Familia încă nu a apucat să-i vadă"

[Sursa foto: observatornews.ro]

Ștefania avea un duhovnic român în Italia.

Preotul face mărturii emoționante cu privire la mama care a murit alături de cei trei copii ai săi. Duhovnicul mărturisește că Ștefania era o femeie credincioasă, care frecventa biserica. De asemenea, preotul a declarat că a păstrat legătura cu familia Ștefaniei, care acum se pregătește de înmormântare. Duhovnicul a mărturisit că familia acestora nu le-a văzut încă trupurile, care sunt carbonizate.

Citește și: „Era o mamă perfectă! Mergea peste tot cu copiii”. Ștefania, o tânără mămică, a murit în timp ce încerca să își salveze cei trei copii din flăcările care au cuprins locuința sa din Italia

Citeste si: Cum s-a descurcat Serghei Mizil la școală? „Tata era al doilea după Ceaușescu. Făceam ce voiam, veneam când voiam.”- kfetele.ro

Citeste si: Autoritățile din Arad, puse în alertă de o copilă de 11 ani. A sunat la 112 și a reclamat că e răpită de fostul soț și ținută într-un beci. Cum au identificat-o polițiștii- radioimpuls.ro

preot

Mărturia duhovnicului despre tragedia unor români, din Italia: "Familia încă nu a apucat să-i vadă"

[Sursa foto: istockphotos]

Eu i-am botezat pe cei trei copii. Era o familie foarte cuminte, activă din punct de vedere bisericesc. Erau apropiați parohiei, cu atât mai mare a fost șocul. Ea și soțul ei au fost separați, dar nu era o cauză pierdută, așa sunt valurile vieții. Dorința mamei Ștefaniei a fost să nu fie puși în pământ, ci în cavou. Fiecare sicriu va avea compartimentul lui.

Pentru toți patru vor fi sicrie albe. Este ceva îngrozitor, mama ei este devastată, erau foarte apropiate, aveau o relație extraordinară. Familia încă nu a apucat să-i vadă, doar tatăl copiilor i-a văzut. Trupurile nu sunt carbonizate, le-am explicat cum arată corpurile și le-am recomandat să mai aștepte, însă, câteva zile până vor fi cosmetizați și îmbrăcați, a fost mărturia duhovnicului familiei, potrivit gândul.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si