Close sidebar
Close sidebar

Mărturia elevului-erou din “autobuzul groazei” din Italia! Cum a reușit să alerteze poliția

Un imigrant african a incendiat un autobuz şcolar, miercuri, la periferia oraşului italian Milano, în semn de protest faţă de moartea extracomunitarilor în Marea Mediterană, mai mulţi elevi fiind intoxicaţi cu fum, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate italiene.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Un bărbat originar din Senegal în vârstă de 47 de ani, cetăţean italian, a oprit autobuzul şcolar pe care îl conducea, a dat jos 51 de elevi cu vârste între 11 şi 14 ani şi doi adulţi şi a incendiat vehiculul.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

"Vreau să se termine cu oamenii morţi în Marea Mediterană", a strigat şoferul autobuzului în timp ce a incendiat vehiculul în zona San Donato Milanese, la periferia oraşului Milano, relatează site-ul cotidianului La Repubblica.

Citeste si: Pacienţii falsului stomatolog din Suceava, testaţi gratuit pentru hepatitele B şi C şi pentru HIV

Cel puţin 12 copii şi doi adulţi au fost transportaţi la spital din cauza unor forme uşoare de intoxicare cu fum.

Un elev a fost cel care a sunat la poliţie

„Eram toţi înspăimântaţi, era foarte înfricoşător. A aruncat o grămadă de benzină pe jos, ne-a legat şi ne-a luat telefoanele ca să nu sunăm la poliţie. Dar unul dintzre telefoane, al colegului meu, a căzut pe jos.

Atunci m-am dezlegat şi l-am luat de pe jos şi am sunat la carabinieri şi la poliţie”, a povestit el pentru La Reppublica.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI