Close sidebar
Close sidebar

Marturia medicului german care a consultat zeci de copii operati de medicul Burnei: "Pur si simplu groaznic"

Henry Halm, unul dintre expertii mondiali in ortopedie, a consultat zeci de copii operati de medicul Gheorghe Burnei. Concluzia a fost aceeasi in multe cazuri: medicul a folosite tratamente incorecte, care le-a facut mai mult rau copiilor.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Din fericire, medicul german a reusit sa repuna pe picioare cativa dintre copiii tratati de medicul Burnei. Este si cazul Denisei, o fetita de 14 ani, caruia medicul Burnei i-a recomandat sa foloseasca VEPTER, un dispozitiv medical folosit pentru indreptarea coloanei in anumite cazuri de scolioza. Verdicul medicului german a fost cu totul altul: fetita nu avea nevoie de acest dispozitiv. Acum, dupa o operatie in Germania, Denisa ajunsa la 19 ani, are coloana indreptata.

„Burnei a pus pana acum vreo 30 si ceva de VEPTR-e. In 90% din cazuri, n-a respectat indicaţiile restranse si foarte clare ale dispozitivului, curmand sansa unui tratament corect pentru acei copii”, spun surse din spital, potrivit casajurnalistului.ro.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Cititi AICI mai mult.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI