Close sidebar
Close sidebar

Marturia sfasietoare a fratelui geaman al militarului care a murit inecat la Constanta: "24 de ani am fost zi de zi impreuna"

Fratele geaman al militarului care a murit inecat la Constanta a facut o marturie sfasietoare despre tanarul de 24 de ani care s-a aventurat in mare si nu a reusit sa mai iasa la mal.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Catalin Gabriel Pohace (24 de ani), militar in cadrul unei unitati militare din Babadag si-a pierdut viata pe 15 mai 2018, dupa ce a intrat in mare, in zona plajei "Trei Papuci" din Constanta.

Madalin Mihai Pohace, fratele geaman al lui Catalin, a mers astazi la morga din Constanta pentru a-si lua fratele acasa la Pitesti.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

"24 de ani numai impreuna am fost.

in fiecare zi. Numai cand eram in interes de serviciu ne-am separat. intotdeauna s-a aventurat, asa a fost el. ii placea sa se aventureze, sa isi testeze limitele si a mers prea departe de data asta. Era un militar de nota 10, chiar ii placea la unitate, la Infanterie Marina. Voia sa mearga mai departe si uitati, s-a intamplat sa moara in mare", a declarat Madalin cu ochii in lacrimi.

Un tanar care facea kite-surfing l-a vazut plutind si l-a adus la mal.

Un prieten al militarului a sunat la numarul unic de urgenta 112, iar un echipaj SMURD s-a deplasat de urgenta la fata locului.

Din nefericire, manevrele de resuscitare care au durat cateva zeci de minute au fost in zadar.

Sursa: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI