Bărbatul care amenința în urmă cu o zi că se aruncă de la etaj, în Chiajna, a făcut primele declarații. Acesta a mărturisit lucruri șocante, în urma gestului cu care a speriat autoritățile și martorii timp de mai multe ore.

"Am lovit-o. Mai mult decât atât, o iubesc", a mărturisit, printre altele, bărbatul agresor.

Mărturia șocantă a bărbatului care amenința că se aruncă de la etaj, în Chiajna

Un bărbat în vâsrtă de 38 de ani a amenințat, timp de mai multe ore că se aruncă de la etaj. Incidentul tragic a avut loc în Chiajna. Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi recurs la gestul șocant după o ceartă cu fosta partenera.

Femeia dispunea de un ordin de protecție. În ciuda acestui fapt, bărbatul a intrat în apartamentul acesteia și după ce s-au certat, a lovit-o.

agresor chiajna

Mărturia șocantă a bărbatului care amenința că se aruncă de la etaj, în Chiajna: "Am lovit-o. Mai mult decât atât, o iubesc"

[Sursa foto: Capturi video antena3.ro]

Fosta parteneră a reușit să plece din mâinile bărbatului și a alertat imediat autoritățile. Ajunse la fața locului, echipajele s-au confruntat, timp de 14 ore, cu amenințările bărbatului. Agresorul țipa că se aruncă de la etaj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Colegii de la SIAS și colegii de la IPJ Ilfov, și aici mă refer la negociatori, au depus eforturi pentru a-l determina să renunțe la sinucidere, pentru că așa se credea inițial, și să iasă din imobil.

Acesta a refuzat în mod constant. Deci a fost o muncă continuă a colegilor de la SIAS", a declarat Anne-Marie Ciolcă, purtător de cuvânt IPJ al Ilfov, potrivit antena3.ro.

Citește și: Scandal și focuri de armă într-o parcare din Chiajna. Un bărbat a fost împușcat în picior în timpul unei altercații

agresor chiajna

Mărturia șocantă a bărbatului care amenința că se aruncă de la etaj, în Chiajna: "Am lovit-o. Mai mult decât atât, o iubesc"

[Sursa foto: Capturi video antena3.ro]

Potrivit aceleiași surse, după lungi negocieri, bărbatul a ieșit la geam cu o chitară și a început să fredoneze melodii triste, de despărțire.

După ce au reușit să intre în apartament, autoritățile l-au reținut pe bărbat. Întrebat de motivele pentru care a recurs la asemenea gesturi șocante, bărbatul a recunoscut că și-a lovit partenera, dar că o iubește.

"Nu am părăsit apartamentul pentru că am vrut să lămuresc întâi speța. Ea (fosta sa iubită, n.r.) obținuse un ordin de protecție pentru că voia să schimbe relația. Ordinul l-a obținut foarte simplu, așa cum se obține un ordin de protecție în ziua de azi. Este adevărat. Am lovit-o după ce dânsa a strigat 'Nu mai da, nu mai da!' fără ca eu să-i fac nimic. Mai mult decât atât, o iubesc", a mărturisit bărbatul, potrivit antena3.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si