Un bărbat în vârstă de 70 de ani nu a putut să-și dea ultima suflare, până nu a făcut o mărturisire incendiară autorităților din Japonia.

Dezvăluirea șoc a pacientului bolnav de cancer

Acesta le-ar fi spus oamenilor legii că este un fugar căutat de 50 de ani pentru implicarea sa în atentate cu bombă din anii 1970.

Vestea a venit cu un trăsnet și imediat au început cercetările.

Pacientul le-ar fi spus și că numele lui real este Satoshi Kirishima și că el ar fi ajutat la bombardarea firmelor japoneze în anii '70. Dorința cea mai mare a bărbatului, bolnav de cancer în fază terminală a fost aceea că vrea să moară împăcat.

Din păcate, polițiștii nu au mai reușit să-i confirme identitatea, deoarece luni acesta a murit la spitalul unde era internat. Cu toate astea, testele ADN făcute pe el și pe rude au arătat că erau compatibile, a relatat vineri Kyodo News, însă poliția nu a dorit să confirme această informație, conform The Guardian. Kirishima a făcut parte din Frontul Armat Antijaponez din Asia de Est- o organizație radicală de stânga despre care se crede că se află în spatele mai multor atentate cu bombă împotriva unor companii din capitala Japoniei între 1972 și 1975. Atunci, opt persoane au fost ucise într-un atac comis de grup la sediul central al Mitsubishi Heavy Industries în 1974. 

Mărturii pat moarte

El este Satoshi Kirishima.

[Sursa foto: Japan Times]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Doliu în legendara trupă a lui Bob Marley! "Family Man", o lungă suferință cu boala

Ce fel de viață a dus bărbatul sub o altă identitate?

Kirishima a fost declarat oficial dispărut în aprilie 2003.

Potrivit presei locale, Kirishima ar fi ajutat la amplasarea și detonarea unei bombe artizanale care a distrus o parte a unei clădiri din cartierul Ginza din Tokyo, într-un anumit atac, la 18 aprilie 1975.

Acesta ar fi trăit toți acești ani sub numele de Hiroshi Uchida și a fost angajat al unei firme de construcții din Fujisawa, timp de zeci de ani. El nu avea permis de conducere și nici conturi la bănci, pentru a nu fi descoperit.

Mărturii pat moarte Japonia

Un bărbat a dezvăluit că e infractor pe patul de moarte.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Soția unui preot trece prin clipe cumplite. Totul a fost descoperit după ce femeia a leșinat

Acum, polițiștii trebuie să investigheze dacă cineva l-a ajutat în tot acest demers al său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si