Luke Payne avea doar 11 ani când sora sa a fost răpită, violată și ucisă lângă Kingston-Gorse, West Sussex, pe 1 iulie 2000. Sarah, în vârstă de 8 ani pe atunci, i-a spus că dorește să se întoarcă acasă, în timp ce se jucau de-a v-ati ascunselea în apropierea casei bunicilor.

 

„Nu o sa mint- m-am supărat și i-am spus: bine.

F*** off, du-te acasă!“ a spus fratele fetiței într-un interviu acordat pentru Mail.

Luke mai spune că mai are coșmaruri în prezent și cu criminalul Roy, care în prezent este condamnat la o sentință de 40 de ani pentru uciderea fetei. „ Când mă gândesc la el și la ce i-a făcut surorii mele...mă face să devin un monstru! “ adaugă băiatul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citeste si: Trump neagă acuzaţiile că ar fi violat-o pe jurnalista E. Jean Carroll, declarând că ea nu este genul său

 

Mama a patru copii, mama fetei spune că moartea ei a a avut un efect traumatizant asupra fraților ei, frații Luke și Lee și sora Charlotte.

Copiii erau la doar câteva secunde distanță de Sarah când a fost luată de criminal.

Citeste si: Femeie de 50 de ani violată de propriul fiu

 

Cazul „Sarah“ a făcut ca părinții indignați să lupte în tribunal și astfel s-a ajuns la o lege în care familia afectată să aibă acces la informații despre pedofilii condamnați.

În 2009, „legea lui Sarah“ a fost introdusă în Marea Britanie și a fost folosită de aproape o mie de ori de atunci.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si