Andrew și Tristan Tate au primit noi acuzații cu privire la comiterea infracțiunii de abuz. Acuzațiile au fost făcute de patru femei din Marea Britanie.

Avocatul femeilor care i-au acuzat pe frații Tate de abuz face mărturii șocante. Potrivit acestuia, Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de mai multe crime, în soluționarea cărora au fost depuse plângeri, dar investigațiile au fost ulterior închise. 

"Suntem reprezentanţii femeilor britanice care au plănuit să intenteze un proces civil împotriva lui Andrew Tate în Regatul Unit încă de la începutul anului trecut.

Ele au depus plângeri la Poliţie între 2013 şi 2015, dar investigaţia penală a fost închisă. Din câte ştim, există un grup diferit de victime din Regatul Unit. Sunt acuzaţii separate legate de aceeaşi perioadă de timp. De aici puteţi înţelege că există o perioadă de mai mulţi ani în care fraţii Tate sunt acuzaţi că ar fi comis mai multe crime, iar în timpul investigaţiilor s-au mutat în România", a spus Jack Beeston, avocatul celor patru femei, potrivit antena3.ro.

Citește și: VIDEO- EXCLUSIV- Frații Tate nu vor să se lase pe mâna autorităților britanice. Declarații din sala de judecată: „Doresc să rămân în România pentru a-mi spăla buna reputație”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

fratii tate

Avocat: "Există o perioadă de mai mulţi ani în care frații Tate sunt acuzaţi că ar fi comis mai multe crime"

[Sursa foto: Profimedia]

Andrew și Trstan Tate, reținuți de polițiștii din România, la cererea autorităților din Marea Britanie

Frații Tate se declară nevinovați. Aceștia susțin că vor lupta pentru a demonstra adevărul, faptul că nu sunt implicați în acuzațiile care le sunt aduse.

„Nu sunt de acord. Doresc să rămân în România pentru a-mi spăla buna reputație. În 2012, aproximativ cu 12-13 ani înainte, între lunile aprilie și decembrie, deci 8 luni se pare că am fost acuzat.

Nu am idee cine ar putea fi această persoană. Nu am comis o infracțiune în viața mea. Înainte sa plec oriunde în altă parte, România este casa mea și vreau să îmi spăl reputația aici”, a declarat Tristan Tate, în sala de judecată.

În urmă cu două zile, frații Tate au fost reținuți pentru mai multe acuzații de abuz primite din partea unor patru femei din Marea Britanie. Autoritățile engleze au dispus pe numele celor doi un mandat european de arestare.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

"La data de 11 martie a.c., în jurul orei 23:15, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din Voluntari au pus în aplicare două mandate europene de arestare, emise de către autoritățile judiciare din Marea Britanie, pentru comiterea de infracțiuni sexuale, de exploatare a unor persoane pe teritoriul Marii Britanii", se arată în comunicatul transmis de autorități.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si