Potrivit unei surse care a dorit să-și păstreze anonimatul, tatăl lui Gheorghe Dincă se ocupa de ucisul cailor bolnavi, astfel de mic a fost crescut în preajma unor scene pline de cruzime.

La maturitate era un om retras "Nu era nici în şcoală o minte strălucită. A şi rămas repetent. Era retras şi atunci, nu prea vorbea. Totuşi, după ce a crescut a început să fie interesant pentru femei, mai ales că era un băiat înalt, blond".

Citeste si: Gheorghe Dincă a recunoscut că Alexandra a sunat la 112 de pe telefonul său

Citeste si: Șocant! Ce i-au găsit pe piele medicii legiști presupusului criminal Gheorghe Dincă

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În tinerețe a muncit într-un spital din Caracal ca ajutorm iar mai târziu a încercat să-și facă un service auto. Unii vecini au povestit că era foarte rău cu angajații pe care îi avea. Afacerea lui a durat circa 5 ani, între 1995 şi 2000.

Despre veniturile actiuale ale bărbatului, apropiații spun că bărbatul vânduse o bucată de pământ şi trăia din acei bani. Periodic mergea la un târg unde ducea fier vechi.

Şi cam acesta îi era tot venitul. Chiar şi cei doi-trei oameni care îl căutau erau îngroziţi de mizeria în care stătea. "Era exact aşa: Casa Groazei. Şi o construise cu mâna lui".

Citeste si: Doi ciobani au fost găsiți morți într-o fântână din județul Dolj

Citeste si: Gheorghe Dincă a recunoscut că Alexandra a sunat la 112 de pe telefonul său

Citeste si: Gheorghe Dincă a recunoscut că Alexandra a sunat la 112 de pe telefonul său

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si