Close sidebar
Close sidebar

Mărturii halucinante despre copilăria lui Ghoerghe Dincă. "Îi plăcea să vadă cum se chinuie. Era sadic..."

Informațiile care continuă să iasă la iveală despre presupusul criminal șochează o lume întreagă.Îi plăcea să ucidă câini. Când era mic, îşi privea tatăl când omora caii bolnavi. Şi-a construit singur „casa groazei”

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unei surse care a dorit să-și păstreze anonimatul, tatăl lui Gheorghe Dincă se ocupa de ucisul cailor bolnavi, astfel de mic a fost crescut în preajma unor scene pline de cruzime.

La maturitate era un om retras "Nu era nici în şcoală o minte strălucită. A şi rămas repetent. Era retras şi atunci, nu prea vorbea. Totuşi, după ce a crescut a început să fie interesant pentru femei, mai ales că era un băiat înalt, blond".

Citeste si: Gheorghe Dincă a recunoscut că Alexandra a sunat la 112 de pe telefonul său

Citeste si: Șocant! Ce i-au găsit pe piele medicii legiști presupusului criminal Gheorghe Dincă

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În tinerețe a muncit într-un spital din Caracal ca ajutorm iar mai târziu a încercat să-și facă un service auto. Unii vecini au povestit că era foarte rău cu angajații pe care îi avea.

Afacerea lui a durat circa 5 ani, între 1995 şi 2000.

Despre veniturile actiuale ale bărbatului, apropiații spun că bărbatul vânduse o bucată de pământ şi trăia din acei bani. Periodic mergea la un târg unde ducea fier vechi. Şi cam acesta îi era tot venitul. Chiar şi cei doi-trei oameni care îl căutau erau îngroziţi de mizeria în care stătea. "Era exact aşa: Casa Groazei. Şi o construise cu mâna lui".

Citeste si: Doi ciobani au fost găsiți morți într-o fântână din județul Dolj

Citeste si: Gheorghe Dincă a recunoscut că Alexandra a sunat la 112 de pe telefonul său

Citeste si: Gheorghe Dincă a recunoscut că Alexandra a sunat la 112 de pe telefonul său

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI