Close sidebar
Close sidebar

Marturii incredibile ale unui copil, supravietuitor al jocului „Balena Albastra”: Am vrut sa vad cat rezist la durere! Nu voiam sa ma sinucid. Am vrut doar sa ma dau mare

Dezvaluiri cutremuratoare ale unui baiat de 12 ani, supravietuitor al jocului Balena albastra. "Am vrut sa vad cat rezist la durere!", este marturia socanta pe care copilul a facut-o in discutiile cu specialistii, informeaza Libertatea.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Acesta le-a explicat care i-a fost scopul atunci cand a ales sa urmeze cele 50 de provocari extrem de periculoase.

"Auzisem de acest joc, toata lumea vorbeste de el. Din curiozitate am intrat, dar nu am spus nimanui. Am zis ca nu pot sa patesc nimic, ca doar nu e nimeni langa mine sa-mi faca rau sau sa ma oblige sa-mi fac vreun rau. Doar eram singur in fata calculatorului. Apoi, am inceput sa nu-mi mai dau seama ce fac. Credeam ca sunt foarte curajos, ca sunt barbat adevarat, daca ma tai sau daca ma zgarii pe maini sau in alte locuri. Am vrut sa vad cat rezist la durere! Nu voiam sa ma sinucid. Am vrut doar sa ma dau mare”, a marturisit elevul.

Si nu este singurul pusti care, din teribilism, a inceput sa joace ”Balena albastra”.

Unii au mers atat de departe incat au jucat chiar de pe calculatoarele scolii. O eleva ar fi facut acest lucru chiar la ora de informatica, fara ca nimeni sa o vada.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Alti elevi au fost observati insa la timp de dascali. Este ancheta la Galati, dupa ce sapte copii au fost descoperiti la ore, de un profesor, cu urme de taieturi pe maini. Este vorba despre sapte copii din comuna galateana Branistea au varste cuprinse intre 12 si 14 ani. Jocul Balena Albastra le-a starnit curiozitatea, si au fost la un pas sa ajunga la spital.

Primarul comunei sustine ca a fost facuta o informare in scoala despre pericolul la sunt expusi copiii daca practica astfel de jocuri.

Politia a deschis acum o ancheta.

Si autoritatile din Dambovita sunt in alerta, dupa ce au primit informatii ca mai multi copii joaca Balena Albastra. Elevii care ar fi accesat jocul au varste cuprinse intre 8 si 17 ani.

Mai multe anchete au fost deschise in scolile din tot judetul Dambovita. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI