Descoperire macabră la Arad

O plimbare ce s-a vrut a fi relaxantă s-a transformat într-un real coșmar pentru un bărbat din Arad.

„Am plecat cu soția, cu cei doii copii și câinii la plimbare. Pe lângă cimitir, am ținut câinele de lesă pentru că era ceva câine pe acolo și am zis să nu îi dau drumul că poate sare la el.

Acel câine a plecat pe câmp și i-am dat drumul câinelui meu. L-am observat că mirosea ceva. A sărit direct în iarbă și a venit la mine cu o labă de picior.”, a povestit bărbatul.

Citeste si: VIDEO&FOTO| Criminaliștii au întocmit portretul robot al fetiței incendiate din Arad. Noi detalii șocante descoperite de anchetatori

„Era un picior de copil...”

Inițial, bărbatul a crezut că este vorba despre rămășițele unui animal sau o bucată ruptă dintr-o păpușă. A mers acasă și s-a gândit că acea urmă adusă de câinele său „părea reală”.  A hotărât să se întoarcă în acel loc, moment în care a făcut descoperirea macabră.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Trupul unui copil, parţial ars, a fost găsit în apropierea unui cimitir în Arad

„Era un picior de copil...Puțin incendiat.(...) După, când a venit poliția, au găsit cadavrul. Eu nu am mai mers să văd cadavrul...”, a mai povestit bărbatul, încă șocat de ceea ce a putut să descopere.

Descoperirea macabră a fost făcută duminică, 31 octombrie, în cartierul arădean Bujac.

Autoritățile sunt în alertă și iau în calcul mai multe variante. Criminaliștii au întocmit portretul robot al copilei care a murit în chinuri groaznice. 

Citeste si: Ea este fetița tranșată și incendiată lângă un cimitir din Arad. Procurorii i-au făcut portretul robot al micuței. Aceștia cer ajutorul oamenilor pentru a afla cine este

VIDEO – Declarațiile bărbatului care a descoperit trupul fetiței

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si