Tragedia a avut loc la începutul lunii decembrie. Pentru femeia de 38 de ani de atunci nimic nu mai este la fel. Claudia mărturisește cu groază momentele de coșmar prin care a trecut.

Femeia înjunghiată de fostul iubit a fost plimbată cu mașina în așteptarea de a muri

„Şi în gândul meu am zis că trebuie să ies din maşină, pentru că dacă nu ies, următorul o să fie în inimă”, a spus victima, potrivit Observatornews.ro.

Victima a decis să pună punct relației, iar notarul în vârstă de 41 de ani a invitat-o să poarte o discuție amicală. Se pare că individul avea un plan bine pus la -punct. A mers la Blaj, locul natal al femeii și apoi a pornit spre Târnăveni. 

După nici 10 kilometri agresorul a oprit mașina lângă o pădure. La scurt timp a scos cuțitul și a înjunghiat-o.

Citește și: Ea este femeia ucisă de soț, într-un apartament din Galați. Luminița voia să se despartă de Victor: ”Mi-a distrus familia, mi-a distrus copiii. Ce să mai fac?”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Am reuşit să scap, dar m-a prins de palton, mi-a pus piedică şi am căzut în genunchi. În momentul acela primul cuţit a fost în plămânul stâng.”, a mai spus victima pentru sursa citată.

Pentru femeie au urmat momente de coșmar: lovituri continue, iar din cauza durerii victima și-a pierdut cunoștința. Bărbatul i-a dus trupul pe bancheta din spate a mașinii și și-a abandonat fosta iubită.

Salvarea femeii a venit din partea unui echipaj de poliție care trecea prin zonă și care a observat că mașina abandonată se afla în apropierea unei căi ferate.

Citește și: UPDATE: El este Vivi, bărbatul de 35 de ani din Galați care și-a strangulat soția până la moarte. Două fetițe au rămas orfane de mamă

„A deschis portiera autoturismului şi a strigat: Ajutor, ajutor, mă omoară!”,  spune reprezentantul IPJ Raul Ionaș.

Victima a fost transportată la spital unde a intrat direct în operație. Fostul iubit al femeii a fost încătușat și reținut pentru tentativă de omor.

După mai multe zile de la tragedie, Claudia se recuperează în continuare. Fostul iubit atacator a cerut la Curtea de Apel Târgu Mureș o măsură mai blândă. Magistrații vor decide în cursul zilei de azi dacă arestul preventiv va fi prelungit sau nu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si