Close sidebar
Close sidebar

Mărturiile cutremurătoare ale femeii din Mureș. Claudia a fost agresată de fostul iubit și abandonată în mașină

Un cunoscut notar din Târnăveni și-a înjunghiat fosta iubită și apoi a lăsat-o să moară în mașină. Claudia a luptat pentru a supraviețui, iar la două săptămâni după tragedie retrăiește momentele înfiorătoare.

Madalina Grigore,

Mărturiile cutremurătoare ale femeii din Mureș. Claudia a fost agresată de fostul iubit și abandonată în mașină


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedia a avut loc la începutul lunii decembrie. Pentru femeia de 38 de ani de atunci nimic nu mai este la fel. Claudia mărturisește cu groază momentele de coșmar prin care a trecut.

Femeia înjunghiată de fostul iubit a fost plimbată cu mașina în așteptarea de a muri

„Şi în gândul meu am zis că trebuie să ies din maşină, pentru că dacă nu ies, următorul o să fie în inimă”, a spus victima, potrivit Observatornews.ro.

Victima a decis să pună punct relației, iar notarul în vârstă de 41 de ani a invitat-o să poarte o discuție amicală. Se pare că individul avea un plan bine pus la -punct. A mers la Blaj, locul natal al femeii și apoi a pornit spre Târnăveni. 

După nici 10 kilometri agresorul a oprit mașina lângă o pădure. La scurt timp a scos cuțitul și a înjunghiat-o.

Citește și: Ea este femeia ucisă de soț, într-un apartament din Galați. Luminița voia să se despartă de Victor: ”Mi-a distrus familia, mi-a distrus copiii. Ce să mai fac?”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Am reuşit să scap, dar m-a prins de palton, mi-a pus piedică şi am căzut în genunchi. În momentul acela primul cuţit a fost în plămânul stâng.”, a mai spus victima pentru sursa citată.

Pentru femeie au urmat momente de coșmar: lovituri continue, iar din cauza durerii victima și-a pierdut cunoștința. Bărbatul i-a dus trupul pe bancheta din spate a mașinii și și-a abandonat fosta iubită.

Salvarea femeii a venit din partea unui echipaj de poliție care trecea prin zonă și care a observat că mașina abandonată se afla în apropierea unei căi ferate.

Citește și: UPDATE: El este Vivi, bărbatul de 35 de ani din Galați care și-a strangulat soția până la moarte. Două fetițe au rămas orfane de mamă

„A deschis portiera autoturismului şi a strigat: Ajutor, ajutor, mă omoară!”,  spune reprezentantul IPJ Raul Ionaș.

Victima a fost transportată la spital unde a intrat direct în operație. Fostul iubit al femeii a fost încătușat și reținut pentru tentativă de omor.

După mai multe zile de la tragedie, Claudia se recuperează în continuare. Fostul iubit atacator a cerut la Curtea de Apel Târgu Mureș o măsură mai blândă. Magistrații vor decide în cursul zilei de azi dacă arestul preventiv va fi prelungit sau nu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI