Pacienta a fost internată la Spitalul Obregia, după ce a căzut într-o depresie din cauza unor întâmplări nefericite din viaţa ei, dar şi din cauza problemelor legate de job. Într-o seară de octombrie, în urmă cu un an, femeia a refulat şi a urlat timp de două ore în casă, gândidu-se dacă ar fi o idee bună să se spânzure. O vecină a auzit-o, s-a speriat şi a chemat o salvare în faţa blocului. 

După ce femeia a acceptat să iasă din casă şi să meargă afară, să ia o gură de aer, în faţa blocului apăruse deja salvarea împreună cu o maşină de poliţie. Asistenta de pe ambulanţă a întrebat-o pe viitoarea pacientă dacă nu ar vrea să meargă la un spital ca să îşi rezolve problema, iar finalul discuţiei a dus către ceea ce urma să fie un adevărat coşmar pentru femeia depresivă. A ajuns la Spitalul de Psihiatrie Dr. Alexandru Obregia, din Capitală, unde bolanvii erau trataţi în bătaie de joc, conform mărturisilor făcute de femeie după externare.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În prima seara a fost dusă într-un salon în care mai erau alte 3 femei, una dintre ele fiind o tânără de 25 de ani, care fusese internată din cauza drogurilor. Fata a intrat în sevraj, noua pacientă a bătut cu pumnii în uşă ca să vină personalul medical, dar asta s-a întâmplat abia după 10 minute, când pentru tânără a fost deja prea târziu. 

Citiţi continuarea pe vice.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si