Una dintre fostele paciente a povestit ce chinuri cumplite a indurat la Spitalul din Vaslui. Insarcinata, femeia a ajuns de urgenta cu ambulanta la spital, unde i s-a spus ca fatul este mort. Femeia a fost pacienta medicului ginecolog Simona Botez.

Am ajuns într-o duminică diminaţă la spital. La internare a fost consultată de doamna doctor Botez. Mi-a spus că aveam copilul mort în burtă de câteva zile.

Am fost urcată la salon şi acolo am rămas. Nu mi s-a dat nicio pastilă, nu mi s-a făcut nicio injecţie. Rudele mă sunau îngrijorate că nu mi se făcea nimic, iar eu nu mai puteam de rău. La un moment dat, a venit doamna doctor şi a început să ţipe la mine, că de ce mă plâng rudelor la telefon că nu mai pot de durere. Dar eu chiar mă simţeam foarte rău. Mi-a spus să stau să aştept să îmi vină durerile. Ulterior, m-a chemat pe hol pentru a-mi vorbi şi i-am pus o sumă de bani în buzunar, nu mi-a cerut-o dar era evident că de aceea mă chemase separat ”, a mărturisit gravida.

Abia după ce i-a dat banii medicului, i-a dat o pastilă pentru a declanşa naşterea fătului mort. În timpul nopţii, gravida a fost dusă în sala de chiuretaje şi lăsată acolo singură, fără a fi supravegheată nici măcat de asistente.
Spre dimineaţă, în jurul orei 4.00, a născut singură copilul mort. ”Abia atunci au venit asistentele şi doamna doctor alertate de strigătele mele de durere. Luni dimineaţă m-a urcat pe masa ginecologică şi m-a chiuretat. M-a asigurat că m-a curăţat foarte bine şi totul este în regulă”, a completat fosta pacientă.

Bucuros că a salvat viaţa soţiei, după efectuarea intervenţiei soţul femeii i-a oferit medicului Botez 300 de lei, în semn de mulţumire.
A doua zi, pacienta a fost externată fără a i se recomanda vreun tratament, a primit asigurări că totul este în regulă. În aceeaşi zi cu externarea, după ce a ajuns acasă, însă, starea femeii s-a agravat de la o oră la alta. ” Avea hemoragie foarte puternică, dar îmi era frică să mă mai întorc la spital, la cât a ţipat doamna doctor la mine şi la cât de rău mă simţeam nu puteam să mai suport să mai fiu iarăşi certată. M-am gândit că poate aşa este normal, însă îmi era din ce în ce mai rău, aveam frisoane, nu mai ştiam ce e cu mine, i-am cerut soţului lumânarea gândindu-mă că mor. Atunci soţul meu m-a luat şi m-a transportat la spitalul din Bacău, pentru că la Vaslui ne era pur şi simplu frică să ne mai întoarcem ”, a povestit femeia.

Citeste mai mult aici

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cum se coc vinetele. Cea mai simplă metodă de a pregăti vinete gustoase pentru iarnă- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si