Close sidebar
Close sidebar

Marturiile cutremuratoare ale unei paciente din Vaslui, cu copilul mort in burta: "Medicul nu s-a uitat la mine o zi si o noapte. A inceput sa tipe de ce ma plang de durere"

Vineri, la Tribunalul Vaslui, mai multe foste paciente ale medicilor de la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui, judecati pentru fapte de coruptie, au facut marturisiri cutremuratoare.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Una dintre fostele paciente a povestit ce chinuri cumplite a indurat la Spitalul din Vaslui. Insarcinata, femeia a ajuns de urgenta cu ambulanta la spital, unde i s-a spus ca fatul este mort. Femeia a fost pacienta medicului ginecolog Simona Botez.

Am ajuns într-o duminică diminaţă la spital. La internare a fost consultată de doamna doctor Botez. Mi-a spus că aveam copilul mort în burtă de câteva zile. Am fost urcată la salon şi acolo am rămas. Nu mi s-a dat nicio pastilă, nu mi s-a făcut nicio injecţie. Rudele mă sunau îngrijorate că nu mi se făcea nimic, iar eu nu mai puteam de rău. La un moment dat, a venit doamna doctor şi a început să ţipe la mine, că de ce mă plâng rudelor la telefon că nu mai pot de durere. Dar eu chiar mă simţeam foarte rău.

Mi-a spus să stau să aştept să îmi vină durerile. Ulterior, m-a chemat pe hol pentru a-mi vorbi şi i-am pus o sumă de bani în buzunar, nu mi-a cerut-o dar era evident că de aceea mă chemase separat ”, a mărturisit gravida.

Abia după ce i-a dat banii medicului, i-a dat o pastilă pentru a declanşa naşterea fătului mort. În timpul nopţii, gravida a fost dusă în sala de chiuretaje şi lăsată acolo singură, fără a fi supravegheată nici măcat de asistente.
Spre dimineaţă, în jurul orei 4.00, a născut singură copilul mort. ”Abia atunci au venit asistentele şi doamna doctor alertate de strigătele mele de durere. Luni dimineaţă m-a urcat pe masa ginecologică şi m-a chiuretat. M-a asigurat că m-a curăţat foarte bine şi totul este în regulă”, a completat fosta pacientă.

Bucuros că a salvat viaţa soţiei, după efectuarea intervenţiei soţul femeii i-a oferit medicului Botez 300 de lei, în semn de mulţumire.
A doua zi, pacienta a fost externată fără a i se recomanda vreun tratament, a primit asigurări că totul este în regulă. În aceeaşi zi cu externarea, după ce a ajuns acasă, însă, starea femeii s-a agravat de la o oră la alta. ” Avea hemoragie foarte puternică, dar îmi era frică să mă mai întorc la spital, la cât a ţipat doamna doctor la mine şi la cât de rău mă simţeam nu puteam să mai suport să mai fiu iarăşi certată.
M-am gândit că poate aşa este normal, însă îmi era din ce în ce mai rău, aveam frisoane, nu mai ştiam ce e cu mine, i-am cerut soţului lumânarea gândindu-mă că mor. Atunci soţul meu m-a luat şi m-a transportat la spitalul din Bacău, pentru că la Vaslui ne era pur şi simplu frică să ne mai întoarcem
”, a povestit femeia.

Citeste mai mult aici

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Porphyrion: Cele mai mari jeturi care erup dintr-o gaură neagră observate vreodată. Sunt de 140 de ori mai lungi decât Calea Lactee- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI