În urma evenimentului din comuna Loamneș, unde tavanul dintr-o sală de clasă s-a prăbușit peste elevi, în timp ce aceștia erau la ore, primarul a făcut mai multe declarații.

Mărturiile halucinante ale primarului din Sibiu

Mai exact, primarul comunei Loamneș, Maria Greavu, dă vina pe porumbeii care și-au făcut cuib în pod, dar și pe curentul produs de uși și geamurile deschise.

„Singura explicaţie e vântul şi curentul care s-a produs prin deschiderea geamurilor şi a uşii. Şi într-adevăr, în streaşină, ne-am uitat acum foarte atenţi, şi într-o parte şi în cealaltă în dreptul acestei săli de clasă, e o găurică acolo în streaşină.

Şi probabil, prin acele două găuri, şi pe o parte şi pe cealaltă, s-a făcut un curent, uşile deschise, geamurile deschise şi în acelaşi timp am văzut că erau foarte multe excremente de porumbei.

Aici a bătut foarte tare vântul. Eu şi astăzi, dacă stau afară, nu pot să vorbesc cu nimeni la telefon. Cred că vântul a fost la un moment dat peste 80 de kilometri la oră”, a spus Greavu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Momente de panică în timpul unui majorat la Băile Herculane. Tavanul s-a prăbușit peste ei: „M-am gândit că e cutremur''

Înainte de incident s-ar fi auzit un zgomot provenit de la tavan

În sală s-ar fi auzit un zgomot de la tavan, cu o jumătate de oră înainte de incident.

„Au zis că înainte cu o jumătate de oră, o oră, au auzit ceva, un pic de zgomot, şi după aceea copiii au ieşit în pauză.

Cred că şi copiii au trântit uşa, pentru că este o clasă cu care am avut o grămadă de probleme. Mai trânteau uşa, geamurile”, a mai spus primarul, potrivit Agerpres.

De asemenea, aceasta a adăugat faptul că tavanul fals a fost montat în 2006, de o firmă. Totuși, termenul de garanție al lucrării, de doi ani, a expirat. 

Citește și: VIDEO- Tragedie la Sibiu. Tavanul unei săli de clasă s-a prăbușit peste elevi, în timpul orelor

Patru elevi cu vârste între 11 şi 15 ani au fost răniţi uşor, miercuri, după ce tavanul a căzut peste ei, în clasă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si