Doi polițiști au salvat de la înec o femeie, care a căzut în Dâmbovița. Mărturiile polițiștilor dezvăluie cum s-a desfășurat operațiunea de salvare. Cei doi polițiști sunt recunoscători că au avut ocazia să salveze de la moarte o femeie. 

Aceștia au acționat fără a se gândi că își pun în pericol propria viață.

"Am acţionat spontan. Ulterior ne-am gândit că este periculos", au declarat aceștia, în exclusivitate pentru antena3.ro.

Mărturiile polițiștilor salvatori: "Am plecat acasă cu gândul că o femeie astăzi încă trăieşte"

Doi polițiști au reușit să salveze viața unei bătrâne, în vârstă de 66 de ani, care a căzut în Dâmbovița.

dambovita

O femeie de 66 de ani a fost salvată după ce a căzut în Dombovița

[Sursa foto: istockphotos]

Cei doi polițiști au descris operațiunea de salvare. Aceștia au mărturisit că au acționat imediat, fiind în apropiere de locul tragediei, fără a se gândi la pericolul care putea să se întâmple.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Am primit apel pe 112, prin dispecerat, o femeie a căzut în râul Dâmmboviţa. Norocul nostru şi al doamnei a fost că eram foarte aproape de zonă, am făcut maxim 20 de secunde. Era foarte multă lume strânsă în jurul podului. N-am mai stat... Când am văzut că doamna era în apă până aproape de gât. Era cam la doi-trei metri de bordură, de ciment. Am sărit gardul de protecţie, am ajuns acolo, în trei secunde eram jos, am intrat puţin în apă până am apucat-o de mână pe doamnă, am tras-o cu putere, am ridicat-o din apă.

M-a ajutat colegul meu să o ridicăm până sus", a declarat unul dintre polițiștii salvatori, Răzvan Năstase, potrivit antena3.ro.

Operațiunea de salvare le-a adus polițiștilor sentimente recunoscătoare cu privire la meseria pe care o practică. 

"La sfârşitul serviciului, am plecat acasă cu gândul că o femeie astăzi încă trăieşte, datorită mie. Am acţionat spontan. Ulterior, ne-am gândit că este periculos. Dar tot ce contează este că am reuşit să ne respectăm şi noi jurământul şi să salvăm o viaţă", a continuat Daniel Cora, cel de-al doilea polițist salvator, potrivit aceleiași surse.

Citește și: Incident la Straja: un copil de opt ani a căzut din telescaun. Care este starea sa în acest moment

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

politie

Femeia a fost salvată de doi polițiști

[Sursa foto: istockphotos]

În urmă cu două zile, o femeie de 66 de ani a căzut în râul Dâmbovița. Martorii au apelat imediat la 112, iar polițiștii au intervenit imediat pentru a o salva de la înec pe aceasta. Din fericire, cei doi polițiști au reușit să o scoată la suprafață, în viață. Potrivit primelor informații oferite de Poliția Capitalei, femeia se deplasa pe trotuar, moment în care i-a făcut rău și a căzut în apă.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si