Femeia a dezvaluit o serie de mesaje pe care Jackson i le-ar fi trims, dupa ce a abuzat-o sexual. Intr-o serie de bilete, scrise de mana, Jackson ii spune ca o iubeste si ca este nebun dupa ea. Fiecare bilet este semnat fie cu Michael, fie cu MJ, relateaza Daily Mail.

„Te iubesc atat de mult si cu cat vorbesc mai mult cu tine, cu atat te iubesc mai mult.

Sunt nebun dupa tine. Toata dragostea mea, Michael”, scrie intr-unul din bilete.

In altul, Jackson scrie ca de mult i-a placut sa vorbeasca cu ea. „Te iubesc si imi este dor de tine. Iti transmit toata dragostea mea, Michael”. Intr-un ultim bilet, artistul ii cere femeii sa il viziteze: ”Te rog, vino sa ma vizitezi. Parintii tau sunt draguti. Pa, pa. Te iubesc enorm. M.J”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Femeia a dezvaluit si cateva conturi bancare unde artistul i-ar fi trimis bani, dupa ce a abuzat-o in 1986, atunci cand ea a vizitat vila Hayvenhurst impreuna cu mama ei. Ea spune ca abuzurile au continuat pana cand a implinit 15 ani, atunci cand i-a trimis bani pentru a-i rascumpera tacerea.

In trei ani, ea ar fi primit mai bine de 900.000

de dolari. Femeia l-a dat in judecata pe artist pentru daune morale. Avocatii ei sustin ca cecurile sunt dovada ca a fost platita pentru a nu povesti despre cele intamplate.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si