Unul dintre pasagerii care se aflau în trenul care circula pe ruta Constanţa- Arad a povesti  pentru Observator, momentele de groază din timpul şi după ce garnitura a deraia, în această dimineaţă, lângă Deva.

Tânărul se afla în cuşetă, în al doilea vagon al trenului, când s-a produs nenorocirea şi spune că s-a simţit o frână extrem de puternică.

"Am fost în acel tren care a deraiat.

Eu eram în al doilea vagon, la cuşetă. În partea unde eram noi, nu a fost un şoc atât de mare, însă am simţit o frână puernică. După ce m-am dat jos şi m-am uitat în spate, am văzut cealaltă jumatate de tren, care era răsturnată de pe şine. Ultimul vagon era destul de afectat", a declarat pasagerul.

Apoi a sunat la 112. Spune că oamenii erau destul de bulversaţi, speriaţi, mai ales cei din spate.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Cei din cuşete erau ameţiţi, nu prea realizau ce se întâmplă. Eu am dormit...dar pe drum mă trezeam din ora cu niste zgalţâieli destul de puternice. Mi s-a părut că mecanicul de la locmotivă s-a grăbit destul de tare. A mers foarte repede, cel puţin din punctul meu de vedere, dar şi a altor pasageri", continuă tânărul.

Apoi s-a dus să vadă dacă sunt răniţi.

"În spate era o o uşă smulsă efectiv, aruncată pe jos. Lângă uşă era o doamnă cu soţul ei. Femeia a stat aproape de uşă, ea a fost aruncată afară cu tot cu uşă”.

Imaginile de la locul accidentului sunt dramatice.

Sursă: observator.tv

Şi ea şi soţul ei au căzut din tren. Femeia era conştientă şi avea fracturi la mâini. Striga că o dor mâinile", mărturiseşte tânărul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si