Tudor Duma, zis și Maru, principalul dealer din dosarul lui Vlad Pascu a fost trimis miercuri în judecată de DIICOT. Alături de el, și alți doi tineri, care sunt și frați, Ştefan Ciprian Constantin şi Costin Anton Constantin au primit aceeași sentință din partea DIICOT.

Mai exact, cei trei au fost acuzaţi de trafic de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, deţinere de droguri de risc şi de mare risc în vederea consumului propriu, în formă continuată, şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Ei au stat deja în arest preventiv.

Conform DIICOT, Maru , în perioada ianuarie- septembrie 2023 a cumpărat de la fraţii Constantin, în vederea traficării, diferite cantităţi de canabis, iar în luna aprilie a oferit participanţilor la o petrecere, inclusiv minori, aproximativ 10 grame metamfetamină cristal pentru consum. Totodată, el a deţinut la domiciliul său în vederea traficării o cantitate Fentanyl, un drog de mare risc. În luna iulie 2022 tânărul a fost depistat de un echipaj de jandarmi pe raza judeţului Constanţa având asupra sa o cantitate de canabis destinată consumului personal. La domiciliul său ar fi fost descoperite și mai multe cartuşe,care în urma efectuării constatării tehnico-ştiinţifice balistice, s-a stabilit că este muniţie letală.

Dealer Vlad Pascu

Tudor Duma a fost trimis în judecată de DIICOT.

[Sursa foto: X]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Miruna Pascu a scăpat de arest la domiciliu și a fost pusă sub control judiciar. „Are un fiu rămas fără supraveghere și o boală autoimună rară”

Cei doi frați i-ar fi vândut lui Tudor Duma droguri în vederea traficării. Acum, inculpații sunt obligași să plătească suma de 30.000 lei cu titlul de cheltuielile judiciare avansate de stat. 

Tudor Duma, filmare în timp ce fura ser fiziologic din Spitalul Floreasca

În luna septembrie a acestui an, Tudor Duma a fost și cel care a intrat în spitalul Floreasca, acolo unde a furat două pungi cu ser fiziologic. Chiar el s-a filmat și a pus clipul pe pagina sa de Instagram.

”Sunt beat, m-am strecurat în Spitalul Floreasca. Ce medicamente fur și eu de aici, ce este asta oare?”, spunea tânărul pe filmare.

Vlad Pascu

El este Vlad Pascu, cel care a produs tragedia de la 2 Mai.

[Sursa foto: X]

Citește și: Mama lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai, a făcut primele mărturisiri publice despre tragedia produsă de fiul său

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Vlad Pascu a fost trimis în judecată în luna octombrie de DIICOT, tot la Tribunalul Bucureşti, pentru consum şi trafic de droguri, alături de părinţii săi, Miruna Pascu și Claudiu Pascu. Mama tânărului de 19 ani, care în august a intrat cu mașina în opt tineri în localitatea constănțeană 2 Mai a făcut luni primele declarații publice.

„Nu pot să fac niciun fel de declarații cu privire la dosar pentru că nu este normal. Tragedia pe care o trăiesc și durerea pe care o simt nu este un lucru care să fie expus, după părerea mea, în spațiul public. Din cauza asta nici nu am făcut niciun fel de declarații cu privire la victime. Eu nu am voie să vorbesc nimic despre dosare. Este o interdicție din partea procurorilor. Consider că aceste lucruri... de la început, am greșit, trebuiau lăsate pe seama avocaților",  a spus Miruna Pascu pentru  Ziarul Amprenta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si