Tudor Duma, zis și ”Maru”, dealerul vizat în dosarul lui Vlad Pascu, cel care a produs accidentul teribil din stațiunea constănțeană 2 Mai, rămâne în arest preventiv pentru trafic de droguri.

Cine este Tudor Duma și pentru ce este acuzat?

Tânărul este acuzat că a fost dealerul de droguri al șoferului Vlad Pascu. Acesta a contestat decizia Tribunalului București, însă Curtea de Apel București a respins cererea, iar decizia magistraților este una definitivă.

Alături de el, și alți doi tineri, care sunt și frați, Ştefan Ciprian Constantin şi Costin Anton Constantin au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile.

În luna septembrie 2023, Maru a spart depozitul Spitalului Floreasca, acolo unde a furat doua pungi de ser fiziologic. Tot el a deschis mai multe cutii și și-a scris numele pe un coș de gunoi. Întregul parcurs l-a filmat și l-a pus pe rețelele de socializare.

”Sunt beat, m-am strecurat în Spitalul Floreasca”, spune tânărul pe filmare. ”Ce medicamente fur și eu de aici, ce este asta oare? Sunt aici ca la mine acasă! Fur ce vreau de aici...dar e greu”, spunea Tudor Duma în clip. Cu o seară în urmă el a mai postat un clip în care s-a lăudat cu hainele sale scumpe și i-a chemat pe polițiști să vină după el.

Maru arest preventiv

El este Tudor Duma, presupusul leader de droguri al lui Vlad Pascu.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Ce autostrăzi vor fi deschise în anul 2024? Ministrul Transporturilor a declarat că își va respecta promisiunile

Vlad Pascu vrea să fie liber

Procurorii DIICOT susțin că Tudor Duma, în perioada ianuarie- septembrie 2023, a cumpărat de la fraţii Constantin, în vederea traficării, diferite cantităţi de canabis, iar în luna aprilie a oferit participanţilor la o petrecere, inclusiv minorilor, aproximativ 10 grame metamfetamină cristal pentru consum. Totodată, o astfel de substanța periculoasă o avea și la domiciliul său, acolo de unde, cel mai probabil, o vindea mai departe tinerilor dependenți.

În luna iulie 2022, tânărul a fost depistat de un echipaj de jandarmi în Constanţa cu o cantitate mare de canabis destinată consumului personal. Pe data de 9 ianuarie, Vlad Pascu a ajuns și el în fața Tribunalului Constanța, acolo unde a cerut să fie cercetat în libertate. Acțiunea lui a fost considerată neîntemeiată.

Maru arest preventiv

Vlad Pascu vrea să fie cercetat în libertate.

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Curg râuri de lacrimi pentru Lukas, elevul militar în vârstă de 15 ani care s-a aruncat de la etaj. Echipa de fotbal din care făcea parte, mesaj emoționant: ”Un campion care ne părăsește mult prea devreme”

Acesta a omorât în accidentul care a șocat o țară întreagă, 2 tineri și a rănit pe alți trei. Pe data de 20 august 2023 el a fost arestat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si