Close sidebar
Close sidebar

Masacrul de la Săpoca a fost filmat. Procurorii au înregistrările

Atacul sângeros de la Spitalul Săpoca, în urmă căruia cinci oameni și-au pierdut viața, a fost filmat. Înregistrările sunt acum în posesia procurorilor, care încearcă să elucideze misterul ferestrei de timp în care a avut loc măcelul.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit declarațiilor făcute de Sorina Pintea, ministrul Sănătății, camerele de supraveghere din spital au surprins momentele când s-a produs atacul sângeros. Imaginile sunt deja la Parchet și urmează să fie analizate, pentru a lămuri ce s-a întâmplat în acea noapte fatidică.

Citeste si: Sorina Pintea, despre atacator şi despre modul în care s-a produs agresiunea

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Există informația conform căreia Nicolae Lungu, cel care a ucis patru oameni „dintr-un foc”, a cauzat tot măcelul în nici un minut. Sorina Pintea este de părere că un astfel de atac nu are cum să fi avut loc într-un timp așa scurt.

Citeste si: Informații de ultimă oră despre victimele atacului de la Săpoca

Chiar dacă recunoaște că nu a văzut imaginile, este de părere că totul va fi lămurit de înregistrări, crezând cu tărie că un minut nu ar fi fost suficient pentru așa o tragedie, scrie spynews.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI