Close sidebar
Close sidebar

Masca de protecție afectează respirația? Experiment făcut în fața camerelor. Filmarea a devenit virală

Ce se întâmplă cu respirația când porți mască de protecție? Un chirurg britanic a efectuat un experiment cu masca pe față.

Alex Dumitrescu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Vreau să fac un anunț public, dacă îmi permiteți, privind purtatul măștii și saturația oxigenului. Acest dispozitiv de pe degetul meu măsoară saturația de oxigen din sânge și pulsul. Numărul de aici arată saturația de oxigen. Între 94 și 100 este normală. Nu am probleme respiratorii, așa că la mine este în jur de 99. Numărul de jos arată pulsul, peste 100 este prea rapid și al meu este rapid, pentru că trebuie să înregistrez acest videoclip.

Experimentul chirurgului privind purtarea măștii

Acum îmi voi pune o mască, e ceva ce fac în mod constant, dat fiind că sunt chirurg”, își începe chirurgul filmarea devenită virală.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Vă voi arăta că saturația oxigenului nu se schimbă. Măștile nu vă reduc nivelul de oxigen, este fals din punct de vedere medical.”

Medicul își încheie filmarea cu un îndemn către toate persoanele care „inventează lucruri”.

„Nu mai inventați lucruri! Nu mai ascultați oamenii care inventează lucruri și nu mai transformați acest lucru într-o chestiune politică! Măștile vă protejează pe voi și pe alții. Dacă vi se spune să le purtați, purtați-le! Nu mai fiți egoiști!”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI