Close sidebar
Close sidebar

Doctorul Adina Alberts ne scapă de criza măştilor de protecţie împotriva CORONAVIRUS! Ne-a arătat cum ne putem face singuri mască

Doctorul Adina Alberts a postat un video pe pagina ei de Facebook prin care le-a arătat internauţilor, pas cu pas, cum ar putea să îşi confecţioneze singuri o mască.

A.B.G.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Mască protecție coronavirus. Frica de CORONAVIRUS i-a îndemnat pe tot mai mulţi români să meargă la farmacie şi să îşi ia măşti de protecţie. Stocurile s-au epuiuat foarte rapid, iar puţinele măştoi care au mai rămas au fost folosite de comercinaţi pentru a face mai mulţi bani.

Citeste si: România a depăşit pragul de 100 de victimele ale CORONAVIRUS şi se va intra în scenariul al treilea. Ce măsuri au pregătit autorităţile

Citeste si: O actriţă celebră îi învinovăţeşte pe români că au răspândit coronavirusul şi că, astfel, artiştii independenţi pierd banii din spectacolele anulate: “Inconştienţa afectează sute de oameni care nu au nici o vină”

Citeste si: Un roman din Italia a murit din pricina coronavirusului

Mască protecție coronavirus. Cu toate acestea, variantele nu sunt epuizate, iar doctorul Adina Albert a postat un video pe Facebook prin care a arătat cum ne putem confecţiona masca de protecţie chiar de acasă. 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

"Vă rog să nu mai fiţi stresaţi dacă nu mai găsiţi astfel de măsti în  farmacii. Ele sunt din păcate din ce în ce mai puţine şi din ce în ce mai scumpe. Pentru că înainte de a apărea aceste măşti pe piaţă chirurgii foloseau astfel de măşti, obţinute din tifon.

Sunt la fel de bune, ele se spală după fiecare spălare, se sterilizează prin fierbere şi se refolosesc.", a spus Adina Alberts în videoclipul postat pe Facebook. 

Mască protecție coronavirus. Adina Alberts ne spune cum să ne confecţionăm masca de protecţie acasă 

Confecţionarea unei măşti chirurgicale eficientă poate fi foarte simplă dacă avem în casă un sul de tifon, ne spune medicul Adina Alberts. 

Citeste si: VIDEO| Criză de dezinfectanți

Mască protecție coronavirus. "Le puteţi face dumneavoastră acasă. Luaţi tifon la metraj, tăiaţi o bucată care să aibă un 25 de centimetri pe 20 de centimetri. Sunt aproximativ şase-şapte straturi suficiente pentru o protecţie eficientă. Tighelaţi ca să arate cât de cât frumos şi după aceea pliaţi. Fixaţi marginile printr-o cusătură şi aplicaţi un elastic sau puneţi nişte cordoane lungi, astfel încât să vă puteţi închide un şiret sus şi un şiret în spatele gâtului. Sper ca sfatul meu să vă fie util. Sănătate multă vă doresc.", a spus Adina Alberts. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI