Close sidebar
Close sidebar

Mascatii au descins in locuinta unei femei din Calarasi si au ramas socati ce au gasit in casa!

O femeie din Calarasi a fost retinuta de DIICOT, dupa ce, in urma unei perchezitii facute la locuinta acesteia, au fost gasite aproape patru kilograme de fragmente vegetale de plante de cannabis si substante vegetale uscate de culoare verde-oliv, precum si o cultura de 144 de plante de cannabis.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Calarasi, impreuna cu ofiteri de politie judiciara de la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Calarasi, au facut, luni, o perchezitie la locuinta Iuliei Doina Szabo, din municipiul Calarasi, unde au gasit cantitatea de 1.938 grame fragmente vegetale de plante de cannabis, 1.984 grame substante vegetale uscate de culoare verde-oliv, precum si o cultura de 144 de plante de cannabis.

De asemenea, au fost indisponibilizate sisteme complete de intretinere a culturii indoor de cannabis (instalatii de iluminat, de reflectare a luminii, de ermetizare si de incalzire), ingrasaminte.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia a fost retinuta si urmeaza sa fie prezentata Tribunalului Calarasi cu propunere de arestare preventiva pentru 30 de zile.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI