Scandal la un priveghi, după ce patru bărbați s-au luat la bătaie, în urma mai multor pahare  de alcool consumate. Conflictul a degenerat imediat. Mai multe echipaje de poliţie, jandarmi şi mascaţi au intervenit la faţa locului pentru a aplana conflictul.  

Un bărbat a ajuns la spital cu o plagă tăiată la nivelul brațului. 

Citește și: Un bărbat din Argeș este cercetat pentru ultraj după ce a amenințat un polițist

Un bărbat din Argeș este cercetat pentru ultraj după ce a amenințat un polițist

Caz de ultraj în Argeș, acolo unde un bărbat a amenințat un polițist după ce îl prinsese beat la volan. Agentul ar fi fost amenințat prin mesaje. Pe numele bărbatului a fost deschis un  dosar penal  pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, fapt ce l-a determinat să treacă la amenințări. Șoferul a fost oprit de către polițiști pe data de 18 februarie, când s-a constatat faptul că băuse înainte de a se urca la volan. 

Citește și: VIDEO- Eroare la aparatul DrugTest: doi șoferi au rămas fără loc de muncă în urma rezultatului greșit

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât  limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat,  fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulaţie.

Ulterior, agentul de poliţie a primit mesaje de ameninţare de la bărbatul în cauză  .”, se arată în documentele anchetatorilor.

Citește și: Un bărbat din Timișoara a fost înjunghiat în piept de un tânăr de 18 ani. Incidentul șocant s-a petrecut după ce victima nu îi dăduse prioritate pe trecere

Un bărbat din Timișoara a fost înjunghiat în piept de un tânăr de 18 ani. Incidentul șocant s-a petrecut după ce victima nu îi dăduse prioritate pe trecere

Un tânăr de 18 ani este cercetat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat un bărbat pentru că nu îi acordase prioritate la o trecere de pietoni. 

Totul s-a petrecuri vineri seara în zona Lipovei din timișoara, la o trecere de pietoni. Doi frați, care se aflau la acel moment în mașină, nu ar fi acordat prioritate la o trecere de pietoni unui grup de adolescenți.

Cei doi bărbați s-au dat jos din mașină pentru a le da o lecție pietonilor. Totuși, la un moment dat, situația a luat o întorsătură stranie.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și:  Șoferul român de TIR care a încercat să scape de un control și a ucis o femeie și pe fetița acesteia, pe A1, a primit 16 ani de închisoare

Unul dintre adolescenți a scos un cuțit și l-a înjunghiat puternic în zona pieptului și a umărului pe tânărul de 19 ani și l-a rănit pe fratele acestuia.

Bărbatul, în vârstă de 27 de ani a încercat să-şi ducă repede fratele la spital, însă pe drum a oprit pentru a cere ajutor deoarece tânărul de 19 ani sângera puternic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si