Close sidebar
Close sidebar

Mascații au ridicat o femeie din București acuzată de înşelăciune prin vrăjitorie

O femeie bănuită de înşelăciune prin vrăjitorie a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată joi magistraţilor, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Sorin Negru,

Percheziții la "vrăjitoare". Potrivit anchetatorilor, în perioada mai - iunie 2022, femeia ar fi practicat vrăjitoria pentru a obţine bani de la mai multe persoane. 

[Sursa foto: Arhiva foto]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie bănuită de înşelăciune prin vrăjitorie a fost reţinută pentru 24 de ore şi va fi prezentată magistraţilor, cu propunere legală, după ce poliţiştii şi procurorii au efectuat percheziţii la domiciliul acesteia, din Bucureşti, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

Citeste si: Marele actor Victor Rebengiuc se retrage din activitate, după o carieră de 67 de ani

"Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, la locuinţa unei persoane, situată în Sectorul 1, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prin vrăjitorie", informează un comunicat al DGPMB transmis joi.

Femeia din Sectorul 1, acuzată că a practicat vrăjitoria  

Potrivit anchetatorilor, în perioada mai- iunie 2022, femeia ar fi practicat vrăjitoria pentru a obţine bani de la mai multe persoane.

În urma percheziţiei, au fost descoperite şi ridicate mai multe probe şi mijloace materiale de probă, 600 de lei, precum şi mai multe bijuterii.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Trei români au murit într-un accident în Cehia, în timp ce veneau din Anglia

"Cea în cauză a fost reţinută, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentată magistraţilor, cu propunere legală", arată sursa citată.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate de Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracţiunea de înşelăciune. 

Percheziții la traficanții de droguri

Tot miercuri, au avut loc percheziții de amploare în București și Ilfov la distribuitorii de heroină.

Procurorii DIICOT, împreună cu ofiţeri de Poliţie judiciară de la Serviciul Antidrog, au efectuat, miercuri, 11 percheziţii domiciliare în Capitală şi în judeţul Ilfov, în cadrul unei acţiuni de destructurare a unei grupări de traficanţi de droguri, specializată în distribuirea de heroină consumatorilor din Bucureşti.

La sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism- Structura Centrală au fost conduse 15 persoane în vederea audierii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI