Paul și Masha erau copleșiți de emoție în urmă cu o lună de zile când a venit pe lume băiețelul lor. Ei își doreau de mult timp să devină părinți pentru a se completa familia lor. Paul Daniel și iubita sa s-au cunoscut după ce el a părăsit emisiunea „Puterea Dragostei”, cei doi s-au mutat împreună încă de la începutul relației.  

Citeste si: Raluca Munte de la „Puterea Dragostei” a îmbrăcat rochia de mireasă. Visul ei a devenit realitate

Masha: "Mi s-a întâmplat ceva foarte grav"

Masha a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital din cauza faptului că uterul nu i-a fost curătat bine după naștere. Ea a măturisit că după ce a ajuns la spital, medicul i-a spus că ar fi fost la un pas să își piardă viața și a fost foarte norocoasă.

„Vreau să împărtășesc ceva cu voi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am ajuns în patru scânduri acasă, pentru că mi s-a întâmplat ceva foarte grav", a povestit Masha, potrivit Wowbiz.ro.

Citeste si: Codruț și Alexandra de la „Puterea Dragostei”, primele declarații după împăcare

Cum a ajuns iubita lui Paul la spital

"Eu acum o lună de zile am născut la Maternitatea din Giulești și s-a întâmplat să nu îmi fie curățat bine uterul, nu mi-a fost eliminată toată placenta. Mi-au dat drumul foarte repede acasă, mi-au spus că e totul în regulă.

Mi-au spus că sunt șanse să sângerez încă vreo două luni în continuare. Eu cu soțul meu, ieri, ne-am pornit către Turda pentru a îmi vedea socri. Vreau să vă spun că am ajuns, am apucat să stau 5 minute pe scaun și am făcut hemoragie internă", a povestit Masha.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Radu, decizie radicală în casa "Puterea dragostei". "Am plecat acasă. Gata, la revedere!"

Masha a explicat că a avut noroc că hemoragia nu s-a întâmplat pe autostradă sau când era singură cu copilul acasă.  

"Toată lumea s-a panicat, a venit SMURD-ul, am fost dusă de urgență la spital aici în Turda. Un doctor exrem de bun mi-a făcut o ecografie și un control și mi-a spus că nu am fost curățată cum trebuie", a mai spus iubita lui Paul.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Paul și-a cerut iubita în căsătorie, înainte să nască!

Momentul în care Paul i-a pus pe deget iubitei sale inelul a fost filmat, iar videoclipul a ajuns pe rețelele de socializare. Bruneta a spus DA cu un zâmbet larg pe față.

„ Oficial am spus “DA💍” omului langa care imi voi petrece restul vietii ,la bine si la greu, la sanatate si la boala, la bucurie si tristeste, bogatie si saracie ,indiferent de situatie o sa ne sprijinim si o sa trecem prin toate impreuna!", a scris Masha la acel moment pe Instagram.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si