Close sidebar
Close sidebar

Masha, iubita lui Paul de la "Puterea Dragostei", de urgență la spital, la o lună după ce a născut

Masha, iubita lui Paul de la "Puterea Dragostei", a ajuns de urgență la spital în urma unei hemoragii interne, exact la o lună după ce a născut.

Sorin Negru,

Masha, iubita lui Paul, a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital din cauza unei hemoragii puternice.

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Paul și Masha erau copleșiți de emoție în urmă cu o lună de zile când a venit pe lume băiețelul lor. Ei își doreau de mult timp să devină părinți pentru a se completa familia lor. Paul Daniel și iubita sa s-au cunoscut după ce el a părăsit emisiunea „Puterea Dragostei”, cei doi s-au mutat împreună încă de la începutul relației.  

Citeste si: Raluca Munte de la „Puterea Dragostei” a îmbrăcat rochia de mireasă. Visul ei a devenit realitate

Masha: "Mi s-a întâmplat ceva foarte grav"

Masha a dezvăluit că a ajuns de urgență la spital din cauza faptului că uterul nu i-a fost curătat bine după naștere. Ea a măturisit că după ce a ajuns la spital, medicul i-a spus că ar fi fost la un pas să își piardă viața și a fost foarte norocoasă.

„Vreau să împărtășesc ceva cu voi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am ajuns în patru scânduri acasă, pentru că mi s-a întâmplat ceva foarte grav", a povestit Masha, potrivit Wowbiz.ro.

Citeste si: Codruț și Alexandra de la „Puterea Dragostei”, primele declarații după împăcare

Cum a ajuns iubita lui Paul la spital

"Eu acum o lună de zile am născut la Maternitatea din Giulești și s-a întâmplat să nu îmi fie curățat bine uterul, nu mi-a fost eliminată toată placenta. Mi-au dat drumul foarte repede acasă, mi-au spus că e totul în regulă.

Mi-au spus că sunt șanse să sângerez încă vreo două luni în continuare. Eu cu soțul meu, ieri, ne-am pornit către Turda pentru a îmi vedea socri. Vreau să vă spun că am ajuns, am apucat să stau 5 minute pe scaun și am făcut hemoragie internă", a povestit Masha.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Radu, decizie radicală în casa "Puterea dragostei". "Am plecat acasă. Gata, la revedere!"

Masha a explicat că a avut noroc că hemoragia nu s-a întâmplat pe autostradă sau când era singură cu copilul acasă.  

"Toată lumea s-a panicat, a venit SMURD-ul, am fost dusă de urgență la spital aici în Turda. Un doctor exrem de bun mi-a făcut o ecografie și un control și mi-a spus că nu am fost curățată cum trebuie", a mai spus iubita lui Paul.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Paul și-a cerut iubita în căsătorie, înainte să nască!

Momentul în care Paul i-a pus pe deget iubitei sale inelul a fost filmat, iar videoclipul a ajuns pe rețelele de socializare. Bruneta a spus DA cu un zâmbet larg pe față.

„ Oficial am spus “DA💍” omului langa care imi voi petrece restul vietii ,la bine si la greu, la sanatate si la boala, la bucurie si tristeste, bogatie si saracie ,indiferent de situatie o sa ne sprijinim si o sa trecem prin toate impreuna!", a scris Masha la acel moment pe Instagram.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI