Politistii sectiei rurale Bobicesti au pornit in urmarirea unui vehicul care nu respectase regulile de circulatie. In autoturism se aflau 3 pasageri, printre care soferul minor de 16 ani si proprietarul masinii, in varsta de 18 ani.

Abia dupa 30 de km pe parcursul carora politistii au incercat sa atraga atentia faptasilor cu semnale acustice si luminoase, protagonistii au oprit masina. Insa nu pentru ca s-ar fi predat, ci pentru ca, in incercarea lor de a vira la stanga, au accidentat masina politistilor aflati in urmarirea lor.

Citeste si: Accident în lanţ pe autostradă, în judeţul Timiş. Cinci oameni au ajuns la spital

Soferul de 16 ani a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultand o concentratie de 0,66 mg/ Litru alcool pur, in aerul expirat. Adolescentul a fost condus la spital, in vederea recoltării de probe biologice pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Din cercetari a reiesit faptul ca minorului i-a fost incredintat autoturismul de catre unul dintre pasageri.

Citeste si: VIDEO| Polițiști luați la rost de un bucureștean, după ce și-au parcat mașina pe trecerea de pietoni

Politistii fac cercetari sub aspectul infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere si conducere sub influenta alcoolului sau a altor substant.

De asemenea, pasagerul de 18 ani este cercetat pentru incredintarea autoturismului unei persoane care nu detine permis de conducere si sub influenta alcoolului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si