Close sidebar
Close sidebar

Mașina își așteaptă câștigătorul!

Mâine, 18 decembrie, Radio Impuls își va extrage câștigătorul concursului “Cască urechea”, în direct, în cadrul unei emisiuni speciale , “Radio Impuls Cască Urechea”, difuzată de la 10:30, la Kanal D

Razvan Ilie,

Aflarea câștigătorului va avea loc în direct, mâine dimineață, de la ora 10:30, la Kanal D, în cadru unei emisiuni speciale, “Radio Impuls Cască Urechea”, prezentată de Radu Țibulcă și Orlando Ivan.

DISTRIBUIE
acest articol

Mâine, 18 decembrie, concursul cu premiile uriașe puse la bătaie de Radio Impuls și Kanal D, desfășurat pe parcursul a aproape trei  luni, își va desemna câștigătorul marelui premiu, un autoturism.  

Aflarea câștigătorului va avea loc în direct, mâine dimineață, de la ora 10:30, la Kanal D, în cadru unei emisiuni speciale, “Radio Impuls Cască Urechea”, prezentată de Radu Țibulcă și Orlando Ivan.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Cinci lucruri pe care nu le știai despre Demet Ozdemir, Zeynep, din ”Prizoniera destinului”

Pe parcursul desfășurării concursului, ascultătorii Radio Impuls au fost provocați la joacă, având posibilitatea de  a câștiga și premii săptămânale fabuloase.

În lupta pentru marele premiu, ce va fi extras mâine, vor participa toate persoanele care, în perioada concursului, au înscris, în aplicația Radio Impuls (descărcată din AppStore sau GooglePlay Store) cuvintele cheie corecte, enunțate în fiecare ediție a matinalului Scularea, de către gazdele emisiunii, Radu Țibulcă și Orlando Ivan.

Mâine, în matinalul „Scularea!”, de la Radio Impuls, se va extrage un participant la concurs,  care va fi sunat în timpul emisiunii difuzate la Kanal D.

Dacă acesta va da răspunsul corect, „Ascult Radio Impuls!”, va fi declarat Marele Câștigător și va intra în posesia mașinii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI