O mașină a fost lovită de fulger – nu o dată, ci de două ori. Incredibilul moment a fost surprins de camera de bord montată pe mașina unui participant la trafic, aflat doar câțiva metri în spate.

Mașină lovită de două ori de fulger, în Rusia

La volanul mașinii cu camera de bord se afla o femeie pe nume Galina Ershova. Aceasta a ajuns în fața autorităților, cărora le-a povestit că mergea pe autostrada Berdskoye, din regiunea Novosibirsk.

La un moment dat, fulgerele care brăzdau cerul au orbit-o pur și simplu. Și mai șocant este faptul că fulgerele au lovit mașina din față!

Mașină trăznită de două ori de fulger. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

Citeste si: Cod galben de vânt puternic, în judeţele Hunedoara şi Caraş-Severin, până la ora 14.00

„Am fost orbită pentru o fracţiune de secundă şi am strâns tare de volan. S-a întâmplat atât de rapid”, a povestit femeia.

Ce s-a întâmplat cu pasagerii

În interiorul mașinii lovite de fulger se aflau câteva persoane, care au scăpat nevătămate. Singura afectată a fost mașina, căreia i s-a descărcat complet bateria, în urma impactului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Rusia neagă orice ameninţare în urma unei explozii într-un laborator în care se conservă între altele variola şi Ebola

„Erau foarte mulţi martori, dar nimeni nu a oprit. Toţi şi-au continuat drumul”, a mai spus martora.

Mașină trăznită de două ori de fulger. Ce s-a întâmplat cu pasagerii

Citeste si: VIDEO| Panică după ce un tren a deraiat și s-a rupt în două

Fix pentru a se evita tragediile în astfel de situații, mașinile construite recent au ieșit de pe porțile fabricilor cu un sistem de protecție anti-fulger. Astfel, tot curentul este descărcat în pământ, iar pasagerii sunt în afara oricărui pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si