Un tânăr a reușit, prin metode care nu sunt încă cunoscute, să urce la volanul unei autospeciale ale Poliției Române pe care să conducă-o într-un clip video pe TikTok.

Citeste si: Fântână arteziană din Satu Mare, distrusă de o mașină de Pompieri chiar înainte de inaugurare.

Cum a condus bărbatul mașină Poliției?

Potrivit surselor din anchetă, evenimentul a avut loc în localitatea Moieciu, dar cercetările care sunt în desfășurare urmăresc să afle împrejurări exacte prin care bărbatul a reușit să obțină cheile și să conducă o mașină a Poliției.

Bărbatul ar fi din Ilfov, dar se pare că filmarea ar fi fost făcută într-o spălătorie auto din zona Moieciu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat s-a dus la poliție după ce și-a auzit soția vorbind în somn

Ce au spus reprezentanții din Poliție

„Nu știe nici Poliția dacă mașina a fost împrumutată sau ce sa întâmplat.

Avem de a face cu un teribilist și Poliția trebuie să vadă dacă a avut acceptul polițistului în cauză, ceea ce ar fi un lucru foarte grav, dar nu m-ar mira.

Ceea ce ar fi și mai grav e că polistul nu poate și să aibă grijă de autospecială poate să aibă în mașină, la un moment dat, probe, acte, documente secrete sau altceva.

Dacă eu aș fi ministru Bode, scurt și cuprinzător, o lună de zile toată Poliția Română patrulare pe jos, mai multe intervenții la 112. Așa nu se mai poate!”, a spus Iulian Surugiu, lider de sindicat al polițiștilor, citat de Antena.. 3.

Citeste si: Dosar penal pentru greva de la STB. Faptele sunt verificate de procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 3

„Urmare a apariţiei în mediul online a unor imagini în care apare un bărbat la volanul unei autospeciale de poliţie, aceasta neavând calitatea de poliţist, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov s-a stabilit faptul că autospeciala de poliţie aparţine Poliţiei Staţiunii Predeal, iar videoclipul a fost realizat în seara de 19.01.2022.

Urmare a celor constatate, la nivelul instituţiei au fost demarate verificări interne, în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Citeste si: Accident grav pe DN7. O femeie a fost accidentată în apropriere de Deva


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si