Protestul profesorilor din ţară a luat o întorsătură neaşteptată. La Cluj, maşina Prefecturii a fost atacată de dascălii furioşi care au ieşit în stradă să îşi strige nemulţumirile. Iar la Buzău, cadrele didactice au început să scandeze exact în momentul în care Marcel Ciolacu se pregătea pentru discursul de Ziua Eroilor, potrivit Observator.

Unei femei i s-a făcut rău în Piața Victoriei

Revoltă este şi în Bucureşti.

Peste zece mii de profesori continuă protestul şi la această oră pe străzile din centrul Capitalei, mai ales după ce executivul le-a confirmat- încă o dată în această dimineaţă- că majorările salariale nu intră în discuţie mai devreme de 15 iulie. Ultima ofertă pentru încetarea grevei generale s-a rezumat la bonusuri de cel mult 2.500 de lei, acordate în două tranşe.

Din cauza căldurii din București, unei femei i s-a făcut rău în timp ce protesta în Piața Victoriei. Doamna, în vârstă de 54 de ani a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la spital. Acum, profesorii se îndreaptă în marş către Palatul Parlamentului, iar mai apoi se vor întoarce în în Piaţa Victoriei.

Citește și: EXCLUSIV: Olimpicul care a fost invitat la Ambasada Statelor Unite pentru o dezbatere/ Robert Grigore: ”Școala este mai mult un joc de memorie”

Din cauza căldurii din București, unei femei i s-a făcut rău în timp ce protesta în Piața Victoriei.

Din cauza căldurii din București, unei femei i s-a făcut rău în timp ce protesta în Piața Victoriei.

[Sursa foto: Observator]

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Guvernul trebuie să răspundă în fața părinților și elevilor pentru ce urmează”, a declarat joi un lider sindical, la protestul sindicaliștilor din învățământ din Piața Victoriei, conform Antena 3 CNN.

Citește și: Klaus Iohannis, optimist cu privire la finalizarea grevei din învățământ: ”S-au găsit soluţii pentru o serie de puncte revendicate de sindicate”

”Colegii au transmis foarte ferm că atâta timp cât nu va exista o soluție corectă și decentă nu vor renunța la această formă de protest. În acest moment, pe baza actualelor propuneri venite din partea executivului, greva continuă”, a spus un alt lider sindical.

O nouă runda de negocieri dintre sindicatele din Educație cu reprezentanții Guvernului a avut loc aseară. A început în jurul orei 17:00, iar premierul Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu au lipsit de la întâlnire. La ședința sindicatelor au participat ministrul Educației, Ligia Deca, Ministrul Muncii, Marius Budăi, Ministrul Finanțelor, Adrian Câciu, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș, dar și secretarul general al Guvernului, Marian Neacșu. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"Sperăm ca în urma întâlnirii, pe baza dialogului onest și echitabil, pe baza măsurilor reale pe care le propunem, să avem o înțelegere și să avem încredere unii în alții că acest demers se va încheia cât mai curând", a afirmat premierul Nicolae Ciucă, la începutul ședinței de guvern. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si