Din primele date de la fața locului, la intrare în Poșta Câlnău, a reieșit că este vorba de o coliziune între trei autoturisme conduse pe direcția Buzău către Râmnicu Sărat. Este vorba de un autoturism condus de un șofer de 50 de ani, din Poșta Câlnău, un al doilea condus de un șofer de 34 de ani, din Vrancea și al treilea condus de un șofer în vârstă de 51 ani, tot din Vrancea.

Citeste si: Accident în lanț din cauza poleiului, cu 12 mașini implicate

Șoferul de 50 de ani s-au urcat băut la volan

„În urma testării cu aparatul etilotest, în cazul șoferului din Poșta Câlnău, a indicat o alcoolemie de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferului de 50 de ani și a pasagerei acestuia, o femeie din Poșta Câlnău și alți 2 pasageri din autoturismul șoferului de 34 de ani, un minor de 5 ani și o femeie de 31 de ani, ambii din Vrancea ”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Citeste si: Accident în lanț la intrare în Cluj-Napoca: șase mașini implicate și o persoană rănită

Mașină ruptă în două

Potrivit Reporterbuzoian.ro, o mașină a fost ruptă în două. În jumătatea din față, o femeie a rămas captivă, iar pompierii s-au chinuit minute în șir să o scoată. Cealaltă jumătate a mașinii s-a înfipt în zidul unei case.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În cauză se va întocmi dosar penal iar politiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Citeste si: Un autoturism a fost proiectat într-un imobil de către o altă mașină. Ambele autoturisme sunt grav avariate

„Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției, valorile de trafic fiind ridicate.  Se estimează reluarea circulației în 30-45 de minute”, a anunțat duminică seara  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si