Secția de Pompieri Pașcani a intervenit luni la prînz la un accident rutier produs între un autoturism și un autocamion, pe DN 28A, la ieșirea din municipiul Pașcani spre Moțca.

Conform primelor informații, polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 la data de 25 martie 2024, în jurul orei 14:00.

Citește și: Baronul de Gorj, Dan Ilie Morega, al șaptelea dosar penal. S-a urcat din nou la volan și apoi a lovit o jurnalistă. "Marș de aici!"

Accident cumplit între o mașină și un TIR

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că între un autoturism și un TIR a avut loc o coliziune.

Şoferul autoturismului a murit pe loc, în timp ce soţia sa, aflată pe scaunul din dreapta, a fost transportată în stare critică la Spitalul Paşcani. Femeia a murit la scurt timp după aceea, potrivit News.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Primele informații de la fața locului spuneau că "o persoană a decedat (șoferul autoturismului), iar alta (pasager din auto) a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul tirului a fost testat pentru consumul de alcool, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Iași.

Mașină spulberată de TIR, la Pașcani. Cine sunt cei doi soți care și-au pierdut viața

Mașină spulberată de TIR, la Pașcani. Cine sunt cei doi soți care și-au pierdut viața

[Sursa foto: ISU Iasi]

Cine sunt cei doi soți morți în accidentul din Pașcani

Inițial, ISU Iași a transmis că în eveniment au fost 2 persoane încarcerate, extrase din autoturism.

"O victimă decedată, prezenta semne incompatibile cu viața, iar cealaltă victimă este în stop cardio-respirator i se aplică manevrele de resuscitare”, a menționat ISU Iași. 

La locul solicitării acționează două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare și acordarea primului ajutor, iar de la SAJ Iași, substanția Pașcani, două ambulanțe tip B și C.

Cirulaţia rutieră pe DN 28 a fost blocată timp de câteva zeci de minute.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si