Accident tramvai București UPDATE 14.00. Potrivit unor surse, șoferul decedat în urma coliziunii cu tramvaiul ar fi fost angajat al Serviciului de Pază și Protecție (SPP).  

Mai mult, victima accidentului mortal de joi dimineață ar fi chiar soțul femeii din magazinul de la Palatul Parlamentului care a făcut un atac de panică în momentul incendierii de marți dimineață.

Accident tramvai București UPDATE. În urma testării preliminare, vatmanul ar fi ieșit pozitiv la DrugTest. Circulaţia tramvaielor a fost blocată în zonă până la ora 11.00.

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă a Universităţii de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 7.20, pe şoseaua Progresului din Sectorul 5.

Un bărbat a murit, joi dimineaţă, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un tramvai.

Poliţiştii afirmă că, în urma testării preliminare a vatmanului, există suspiciuni privind prezenţa unor substanţe psihoactive în organism, el fiind dus la Institutul de Medicină Legală pentru analize.

Conform unor informații ulterioare, vatmanul ar fi prezentat o rețetă cu medicamente prescise de medici.

Accident grav pe Șoseaua Progresului - mașină spulberată de tramvai

Accident grav pe Șoseaua Progresului - mașină spulberată de tramvai

[Sursa foto: B365.ro]

Circulaţia tramvaielor este blocată pe ambele sensuri, fiind înfiinţată o linie navetă, 625.

Societatea de Transport București (STB) a informat, prin intermediul paginii de Rețeaua X (fost Twitter), că liniile 1, 10, 11, 25 și 47 sunt blocate pe Șoseaua Progresului, pe ambele sensuri de circulație:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si