Un tânăr de 28 de ani și o fată de 26 de ani și-au pierdut viața după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de tren, transmite presa locală.

Citește și: Detaliul șocant surprins de un martor la prima execuție din lume cu mască de azot. "Au fost 22 de minute oribile"

„Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de echipajele medicale, a fost declarat decesul a două persoane, respectiv una de sex feminin (26 ani) și una de sex masculin (28 ani)”, a

declarat Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Șoferița nu s-a asigurat, pasagerul din dreapta nu a avut nicio șansă

Poliția Rutieră a transmis că tânăra de 26 de ani, din oraşul Dărmăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe drumul sătesc din comuna Dofteana nu s-ar fi asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicatoare rutiere.

Mașina a fost "surprinsă de trenul de persoane Mărăşeşti-Miercurea Ciuc. În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătoarei auto precum şi a unui tânăr de 27 ani, pasager dreapta faţă în autoturism”, a transmis IPJ Bacău. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tragedie pe calea ferată în Bacău

Un tren în care se aflau 30 de călători a lovit, vineri după-amiază, o maşină, în comuna Dofteana, judeţul Bacău.

Două persoane din autoturism au fost încarcerate, fiind scoase în stare de inconştienţă. Medicii nu au reuşit să îi salveze pe cei doi tineri.

 „În urma accidentului au rezultat două victime încarcerate.

Acestea au fost descarcerate de echipajele de intervenție, fiind predate echipajelor SAJ inconștiente, cu multiple traumatisme. În prezent, traficul feroviar este blocat pe sensul de mers. Se lucrează în continuare pentru degajarea autoturismului și reluarea traficului. În tren se aflau cca. 30 călători fără marcă traumatică”, a precizat Ema Tereș, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Tragedie pe calea ferată în Bacău

Tragedie pe calea ferată în Bacău

Ce a transmis CFR Călători

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 26 ianuarie 2024, în jurul orei 16:45, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Dofteana Bacău şi Valea Uzului, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul Regio 5207, la km 62+900. Din informaţiile transmise de la faţa locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul Regio nu au fost răniţi, fiind înregistrate însă victime în rândul pasagerilor din autoturism”, a transmis CFR.

Sursa citată a precizat că trenul R 5207 este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate. iar trenul R 5212 staţionează în Valea Uzului până la redeschiderea liniei, întrucât între staţiile Dofteana Bacău – Valea Uzului este linie CF simplă.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Vineri, după ora 16.30, pompierii militari au fost solicitați să intervină în comuna Dofteana, sat Dofteana, în urma unui apel primit pe SNUAU 112 care anunța faptul că o mașină a fost lovită de tren. 

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si